Vali Bărbulescu a fost eliminat de la Ferma 2019. S-a duelat cu Silviu Țolu

image
Vali Bărbulescu a fost eliminat de la Ferma, după duelul cu Silviu Țolu Foto: Captură Pro TV

Ediția de joi, 21 martie, a emisiunii „Ferma” a adus cu sine o nouă eliminare. În urma duelului dintre Vali Bărbulescu și Silviu Țolu, cel care a reușit să rămână în continuare în competiție a fost Silviu, iubitul lui Lili Sandu, iar Vali a fost nevoit să părăsească show-ul, spre nemulțumirea Otnielei, cu care acesta începuse să intre într-un „joc de-a iubirea”.

O nouă eliminare a reușit să lase Ferma mai goală și mai....tristă. Vali Bărbulescu a fost ales să intre la duel de către fermierul săptămânii, care a fost din nou Cătălin Moroșanu. Conform regulilor competiției, Vali a fost nevoit să își aleagă de unul singur „rivalul” și, deși unii concurenți l-au sfătuit să adopte o strategie anume și să îl propună pe Remus, care s-a accidentat, și astfel Bărbulescu putea să aibă un avantaj, acesta a decis să fie corect până la capăt.

image
Duelul din data de 21 martie s-a dat între Silviu Țolu și Vali Bărbulescu

Vali Bărbulescu a fost eliminat de la Ferma și s-a întors acasă la iubita lui

Vali a susținut că pe vremuri duelurile erau „jocuri de onoare” și că nu ar putea să aleagă o persoană accidentată, așa că l-a propus pe Silviu Țolu, iubitul lui Lili Sandu. Acesta din urmă și-a ales proba de forță, având experiență în acest sens, deoarece a mai participat la un duel. Pentru Vali Bărbulescu a fost prima confruntare de acest gen din competiție, iar acest lucru și-a spus cuvântul, având în vedere că DJ-ul a părăsit competiția.

Deși toți „bandiții” au fost triști de plecarea lui Vali din Fermă, având în vedere că au împărțit aceeași casă atât de mult timp, cea mai afectată a fost de departe Otniela Sandu, cu care acesta începuse să flirteze și să îi facă tot felul de propuneri, mai mult sau mai puțin indecente.

În cadrul ultimelor discuții purtate de cei doi, Otniela i-a mărturisit lui Vali că nu și-ar dori să lase „lucrurile” dintre ei așa. În urma comportamentului ei, când „rece”, când „cald”, fotograful i-a dat niște răspunsuri neplăcute „Shakirei”. „Era o vreme când ma impresiona zâmbetul tău, dar acum...”, i-a răspuns rece Vali. Totuși, înainte ca acesta să intre la duel, cei doi s-au ținut de mână, iar despărțirea dintre ei a reușit să aducă rapid lacrimi pe fața Otnielei.

Totuși, după plecarea lui Vali Bărbulescu de la Ferma, situația lui de acasă nu mai este pusă în pericol de Otniela, având în vedere că DJ-ul are iubită de 10 ani, pe Delia Tudose. Aceasta a dezvăluit recent că nu s-a simțit deloc amenințată de „Shakira”, deși comportamentul afișat de Vali pe parcursul emisiunii cu privire la Otniela nu i-a adus acestuia prea multă cinste, având în vedere că era deja într-o relație.

anamaria prodan si ionela prodan
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
cub octavia geamanu marian ionescu png
antonia 2 1280x720 1 jpg
episcopia tulcii jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
Alin Cocos și Monica Orlanda
andreea balan
antonia 2 1280x720 1 jpg
dragusanu jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)