Vali Bărbulescu şi iubita, ca doi străini la mall. Li se trage de la Ferma?

Vali Bărbulescu şi Delia Tudose nu par cel mai fericit cuplu  jpeg
Vali Bărbulescu şi Delia Tudose nu par cel mai fericit cuplu foto: Mihai Ionescu

Participarea lui Vali Bărbulescu la Ferma şi apropierea lui de Otniela Sandu pare că i-a zdruncinat din temelii relaţia cu Delia Tudose, iubita lui oficială. Cei doi au fost surpinşi la mall extrem de distanţi, mina supărată şi îngrijorată a şatenei arătând că nu a trecut aşa uşor peste avansurile pe care iubitul ei i le-a făcut colegei din cabană.

S-au adunat nori negri deasura relaţiei pe care Vali Bărbulescu (42 de ani) o are de zece ani cu iubita. Fotoreporterii Click! i-au surprins recent la mall pe cei doi, iar Deliei Tudose parcă doar i-a tunat şi i-a fulgerat, semn că relaţia lor nu stă tocmai pe roze. În timp ce fanii îl văd la Pro Tv cum încearcă să se acomodeze cu viaţa de la Ferma şi să şi-o condimenteze în compania Otinielei Sandu, Vali Bărbulescu în fapt este acasă, dar nu la fel de zâmbitor ca pe micul ecran, căci probabil a cam trebui să dea socoteală pentru prietenia strânsă pe care o are cu blondina din emisiune.

image
Vali Bărbulescu nu a reuşit să-şi împace iubita nici cu o cafea

Sâmbătă (16 martie), Ddj-ul şi iubita lui fotomodel au ieşit  la mall, la o scurtă plimbare şi cumpărături, dar distanţa dintre ei a fost cât se poate de evidentă. Vali Bărbulescu a coborât din maşină cu două cafele, iar la scurt timp la urmat şi Delia.

image
Vali Bărbulescu a ieşit din Fermă, fiind surprins la mall cu iubita

Şatena a luat-o înainte spre intrarea în centrul comercial şi nu i-a aruncat nici măcar o privire bărbatului cu care formează un cuplu de aproape un deceniu.      

Ce spunea iubita lui Vali Bărbulescu despre rivala Otniela 

Invitată recent la Pro Tv, Delia Tudose a povestit care a fost reacţia ei când a aflat că Vali Bărbulescu va intra în competiţie. Ea a lăsat atunci să se înţeleagă că nu este afectată de ceea ce vede pe micul ecran. Realitatea pare să o contrazică, iar imaginile, surprinse de fotoreporterii Click! weekendul trecut stau mărturie.

image
Vali Bărbulescu şi Delia Tudose sunt împreună de 10 ani

Iată ce declara Delia Tudose după primele derapaje ale lui Vali Bărbulescu. "A fost o chestiune de moment și l-am susținut. Sunt foarte mândră de el pentru că nu sunt cele mai ușoare situații. După părerea mea Moroșanu este cel mai puternic. Niciunul de acolo nu și-ar dori să fie pe ringul de luptă cu Moroșanu", spunea focoasa şatenă. Referindu-se la Otiniela, Delia a părut relaxată la acel moment. "Nu mă îngrijorez pentru că oamenii care îl cunosc, știu că Vali dacă are în față o femeie frumoasă va recunoaște că e frumoasă. Să recunoaștem Otniela, chiar e frumoasă. Îmi place mereu că Vali le ia mereu apărarea feteleor. Nu sunt geloasă", explica ea. Între timp, lucrurile par că s-au mai schimbat, căci Delia Tudose nu mai pare atât de liniştită cum spunea.  

Citeşte şi:

Vali Bărbulescu îi face ochi dulci Otnielei, dar uite ce iubită sexy are acasă!

Ferma 2019. Vali Bărbulescu, propunere indecentă unei concurente. “Iubita mea oricum e bisexuală”

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Copii din Africa bucurandu se ca au apa FOTO facebook Stefan Mandachi jpg
harry camilla charles afp jpg
image
image
image
image
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg