Vama, primul concert după pandemie. 2.500 de spectatori vaccinați, așteptați să cânte cu Tudor Chirilă

image
Trupa Vama, în frunte cu Tudor Chirilă, va face un spectactol de zile mari după pandemie

Trupa Vama susține primul concert cu public din acest an, joi, 29 iulie, la Arene Romane din București, și celebrează astfel revenirea la normalitate. Formația va cânta live, timp de două ore, în fața a 2.500 de fani. Primele 200 de bilete costă 79 lei Acces General și 99 lei Golden Circle în fața scenei și se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.

Este primul concert live Vama susținut în fața unui public atât de numeros, aflat în fața scenei. În premieră, trupa va lansa două piese.

Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil doar pentru fanii vaccinați, care trebuie să vină cu certificatul de vaccinare printat.

În pandemie, Vama a fost singura trupă din România care a cântat la Arenele Romane, pe 29 iulie 2020. Concertul din această vară vine la exact un an distanță de la acel show unic, care a adunat 350 de oameni care au purtat măști și au respectat măsurile de distanțare socială.

Acum formația revine în forță ca să înapoieze fanilor muzica live și deja celebrul show marca Vama și Chirilă.

Tudor Chirilă: ”Vom rupe scena ca scăpați din lanț”

Pentru acest eveniment, băieții pregătesc un adevărat spectacol, în care vor include, pe lângă hit-uri celebre Vama și Vama Veche, și cele mai noi single-uri – Cântă cu mine și Îmi pare rău (produs la Londra cu producătorul muzical Matt Lawrence, deținător al premiului Grammy pentru albumul Babel al celor de la Mumford & Sons). Va fi un show memorabil, la care vor participa și invitați speciali.

,,Nu am vrut să revenim live oricum, într-un concert banal, deși tentația este mare pentru că suntem disperați să privim de pe scenă oameni fără mască care să se bucure de muzica noastră. Așa că ni s-a părut o idee bună s-o facem în același loc ca anul trecut, ca un fel de victorie asupra acestei pandemii care ne-a bulversat pe toți. Mi-ar plăcea să știu că publicul prezent anul trecut care a însemnat pentru noi un sprijin moral greu de cuantificat va fi prezent în totalitate pe 29 iulie și că vor striga din public <<și eu am fost anul trecut>>. O să facem un playlist generos, vom avea cântece live în premieră și vom reorchestra mișto câteva cântece cunoscute. Și vom rupe scena ca scăpați din lanț”, a spus Tudoor Chirilă.  

Biletele la concertul Vama costă înte 79 și 120 de lei

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet la următoarele prețuri:

- Earlybird: 79 lei Acces General, 99 lei Golden Circle, în fața scenei

- Presale: 89 lei Acces General , 109 lei Golden Circle, în fața scenei

- La intrare: 100 lei Acces General și 120 lei Golden Circle, în fața scenei

În total vor fi puse în vânzare 2.500 de bilete. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori. Accesul cu umbrele este interzis la eveniment.

Concertul Vama, transmis live pe Internet

Fanii care nu reușesc să ajungă la Arenele Romane, pot urmări concertul online, pe platforma vstage.ro, iar biletele pentru evenimentul transmis live pot fi găsite tot pe iabilet.ro

Vama este formată din Tudor Chirila - voce, Eugen Caminschi - Chitară, Gelu Ionescu - claviaturi, Lucian Clopo - tobe, Dan Lucian – bas Evenimentul este organizat de BestMusic Live, în parteneriat cu Agenția de Vise.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
archie battersbee jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg
Orlando Bloom in Troia jpg