Vandici: "Îmi plac bărbaţii care ştiu să mă îmbrobodească"

De două luni încoace, Ilincăi Vandici îi merge strună atât în carieră, cât şi în dragoste. A început filmările pentru noua ei emisiune, „Bravo, ai stil!”, care începe de luni la Kanal D, şi are şi un iubit tânăr, care o susţine. Încântată şi de serviciu, şi de iubit, Ilinca ne-a povestit de-a fir a păr despre ambele aspecte.

Ilinca Vandici (30 de ani) radiază şi afişează un zâmbet permanent, semn că stă pe roze. Şi aşa e, căci prezintă emisiunea „Bravo, ai stil!”, care va debuta luni, 22 august, la Kanal D. În plus, îi merge bine şi în dragoste. După ce a trecut printr-o despărţire, de fotbalistul Cătălin Ţîră, vedeta s-a îndrăgostit rapid de Andrei Neacşu (25 de ani), un tânăr afacerit care o sprijină în tot ce face. “Îmi prieşte tot ce mi se întâmplă. Lucrurile au intrat pe un făgaş normal din toate punctele de vedere. Sunt extrem de liniştită pe plan personal, iar împlinirea mea cea mai mare vine din partea proiectului «Bravo, ai stil!». Mi-a schimbat viaţa, mi-a dat energie şi mi se potriveşte-mănuşă. Din a doua parte a anului lucrurile s-au schimbat în bine pentru mine. Cu Andrei, iubitul meu, sunt foarte liniştită în momentul de faţă. Nu e persoană publică. Munceşte de dimineaţă până seara, eu la fel. După program, cinăm în oraş, mergem la film cu prietenii sau doar noi doi. Îi place ce fac şi mă susţine mult, e mândru de mine. Îmi dă putere, încredere şi energie. Poate că un alt bărbat n-ar înţelege că sunt la filmări peste 13 ore pe zi şi că nu pot răspunde la telefon. Îmi face surprize şi vine la filmări, iar asta îmi dă mai multă putere de muncă. Sincer, am nevoie de linişte în viaţa personală, pentru a putea să mă concentrez pe carieră”, ne-a povestit Ilinca Vandici.

Vedeta a plusat: “Bărbaţii i-am ales după ce au venit în viaţa mea, nu am stat să-i caut, să-i atrag sau să-i cuceresc, pentru că îmi taie total din feminitate şi lor din masculinitate. Mie îmi plac bărbaţii care sunt siguri pe ei şi ştiu să te îmbrobodească, să te cucerească. Nu a contat meseria pe care au avut-o”, a mai declarat Ilinca Vandici, pentru Click!

Pe Ilinca Vandici şi pe  Andrei Neacşu  îi despart cinci ani,  dar se înţeleg perfect
Pe Ilinca Vandici şi pe Andrei Neacşu îi despart cinci ani, dar se înţeleg perfect

Şi ele au acasă parteneri mai tinerei!

GINA PISTOL (35 DE ANI) ŞI ALIN COCOŞ (29 DE ANI). Fermecătoarea prezentatoare de la „Chefi la cuţite” (Antena 1), Gina Pistol, are o relaţie de mai bine de trei ani cu afaceristul Alin Cocoş. Deşi şi-ar dori nuntă şi copil, blondina are multă răbdare. „Suntem bine, avem o relaţie normală, nu e cu nimic mai spectaculoasă decât a celorlalţi. Mă gândesc serios să fac un copil. Avem o relaţie de trei ani, o relaţie frumoasă, despre care am preferat să nu se ştie. Am mai făcut greşeala asta a sincerităţii cu presa”, a mărturisit Gina Pistol recent, într-un interviu pentru revista “OK!”.

DIANA MUNTEANU (38 DE ANI) ŞI BOGDAN NEMŢEANU (26 DE ANI). Recent, vedeta Antenei 1 a decis să confirme noua ei relație, cu un băiat de bani-gata, cu 11 ani mai tânăr decât ea, cu care se iubește de mai bine de jumătate de an. Diana Munteanu a publicat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare alături de noul ei iubit, Bogdan Nemțeanu, cunoscut în lumea mondenă sub pseudonimul “Bi”. Vedeta și-a anunțat fanii că e fericită și că este pregătită să primească toate lucrurile frumoase pe care i le rezervă viitorul. Cei doi au fost fotografiaţi toată vara pe Litoral, în ipostaze intime, semn că amorul le prieşte de minune.

Diana Munteanu este cu 11 ani  mai mare decât  Cătălin Nemţeanu
Diana Munteanu este cu 11 ani mai mare decât Cătălin Nemţeanu

Click! spune

Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului “Bravo, ai stil!”, care va debuta luni, la Kanal D. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, de la 17.00, iar duminica de la 20.00. Concurentele se bat pentru premiul de 100.000 de lei şi pentru o carieră în televiziune. În juriu se află Raluca Bădulescu, Iulia Albu şi Maurice Munteanu.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
cub oana niculescu mizil png
cub andi moisescu png
cub gina pistol smiley png
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
image
image
image
image
image
image
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg