Vanghelie și Oana Mizil nu s-au lecuit după jaf: şi-au luat tot filipineză

Ultima actualizare:
Fostul primar al sectorului 5 nu și-a mai recuperat paguba
Fostul primar al sectorului 5 nu și-a mai recuperat paguba

Au trecut aproape zece luni de când Marian Vanghelie (49 de ani) şi soţia sa, Oana Mizil (42 de ani), au fost jefuiţi, în vila din Snagov, de propria bonă filipineză care părea că îi slujeşte cu mult devotament. Deşi au rămas cu o pagubă de circa 50.000 de euro, cei doi nu s-au învăţat minte: şi-au angajat un nou „ajutor”, tot din Filipine.

O veste şoc a zguduit lumea mondenă în februarie: se aflase că fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost jefuit chiar de propria menajeră. Filipineza s-a „evaporat” cu un ceas în valoare de 20.000 de euro, două inele cu diamante şi 1.000 de euro bani „gheaţă”. Chiar şi aşa, se pare că Oana şi Marian Vanghelie nu şi-au pierdut încrederea în angajaţi, aşa că au apelat tot la serviciile unei bone filipineze! 

Prin casa familiei Vanghelie s-au perindat mai multe bone filipineze
Prin casa familiei Vanghelie s-au perindat mai multe bone filipineze

“Lucrurile furate nu le-am recuperat nici acum, nu avem unde să o mai găsim pe femeia care ne-a fost bonă şi a stat cu noi în casă câteva luni. Am înţeles că a fugit din ţară, este prin Filipine, oricum ea e urmărită şi acum. De aproape trei luni ne-am luat o altă bonă, tot filipineză! Ele nu sunt fete rele, chiar dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat în casa noastră în urmă cu câteva luni. Acum am două bone filipineze şi am mare încredere în ele. Nu am supus-o la nici un test anume pe cea nouă, pentru că am ajuns să le cunosc destul de bine şi îmi dau seama cum este o persoană. Pe cea pe care o am acum am găsit-o prin agenţie, nu prin recomandare, ca data trecută. Sunt foarte multumită de ea, nu îmi fac probleme că o să se mai întâmple ce s-a petrecut în trecut!”, ne-a povestit Oana Mizil despre femeia care are grijă de fetiţa ei, Maria, în vârstă de 2 ani şi trei luni.


    Fostul primar al sectorului 5 nu și-a mai recuperat paguba
Fostul primar al sectorului 5 nu și-a mai recuperat paguba

Nici soţul ei, Marian Vanghelie nu şi-a pierdut încrederea în filipineze. ”Da, vrem tot filipineză. Nu am luat în calcul varianta unui ajutor specializat de la noi, pentru că româncele nu prea prestează munca asta de opt ore şi nici nu vor regim intern. După cum ştiţi, filipinezele sunt renumite în toată lumea, au anumite calităţi, sunt dedicate”, spunea fostul primar în urmă cu câteva luni. Pentru o bonă filipineză se plăteşte în jur de 5.000 de euro la agenţie, tarif care include taxe, transportul bonei şi altele. Iniţial, salariul ei este de 500 de euro, însă în timp poate ajunge şi la 1.000 de euro. Bucuroşi că e linişte în casă şi au parte de ajutor „specializat”, membrii familiei Vanghelie se pregătesc intens pentru Sărbători. “Crăciunul o să îl facem în familie, alături de copii. Alex (n.r – băiatul cel mare al lui Marian Vanghelie) a revenit în ţară şi o să fie tare frumos! De Revelion ne-am gândit că o să mergem undeva la munte sau o să plecăm câteva zile în străinătate”, a conchis, pentru Click!, Oana Mizil.

simeon stalpnicul png

Și ei au avut «scandal» cu bonele 

Pepe (38 de ani) este un alt artist care a avut probleme cu bonele filipineze! Asta pentru că, în urmă cu trei ani, vedeta Antenei 1 anunța cu surle și trâmbițe că el și soția lui, Raluca, și-au concediat bona pe motiv de neglijență. Nici Adrian Mutu (38 de ani) n-a avut noroc la acest capitol. “Este adevărat că am avut o bonă filipineză. Ea nu mai lucrează pentru mine. În ziua ei liberă, am văzut-o plecând doar cu geanta, dar avea și câteva plase ascunse în gardul viu. Pitea plasele pe la 6 dimineața, când dormeam noi. Soacra mea a urmărit-o și a văzut-o. Nu știu ce avea în plase, pentru că nu am apucat să văd. Am înțeles că fura pentru iubitul ei. Eu le-am făcut plângere la poliție. Am înțeles că este o rețea care cu asta se ocupă. Sunt oameni care le pun pe filipineze să fure pentru ei”, a spus Adrian, la Kanal D, în urmă cu câteva luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
cum arata azi dylan paul conner fiul nadiei comaneci cu bart conner 485788 jpg
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
IMG 3196 png
banner marmureanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net