Vântur are India la picioare. 2,6 milioane de vizualizări într-o zi cu clipul sexy

Ultima actualizare:

    Iulia Vântur și Maniesh Paul
Iulia Vântur și Maniesh Paul

Și-a schimbat viața la 180 de grade când a decis să își mute cariera în India, la Bollywood, și iată că alegerea a fost inspirată pentru Iulia Vântur (37 de ani). Pe 17 ianuarie, vedeta a lansat videoclipul celui de-al doilea cântec pe care l-a lansat în India și care, în doar 24 de ore, a adunat peste 2,5 milioane de vizualizări pe YouTube.

Apropierea de Salman Khan (51 de ani), actorul indian cu o avere de 230 de milioane de dolari, i-a deschis multe uși Iuliei Vântur, însă românca a avut și ea o contribuție importantă. Farmecul, talentul, vocea și ambiția au ajutat-o să răzbată ca solistă într-o industrie importantă, cum e Bollywood-ul. În 2004 a dansat în pelicula “O Teri”, iar în decembrie 2016 și-a lansat prima piesă, „Every Night and Day”, în colaborare cu artistul indian Himesh Reshammiya. 2018 a început în forță pentru fosta prezentatoare de la “Ferma vedetelor” (PRO TV), căci pe 17 ianuarie a lansat melodia “Harjai”, împreună cu artistul indian Maniesh Paul.

În videoclip, Iulia este fermecătoare, poartă o rochie roșie, spectaculoasă, are părul lung, de Cosânzeană, iar vocea suavă i-a înnebunit pe fani. Peste 2.6 milioane de vizualizări are piesa în acest moment, fiind un record pentru românca noastră, care a surclasat astfel numeroși soliști cu patalama, din showbiz. Și comentariile celor care au ascultat melodia pe YouTube sunt măgulitoare: “Iulia, ai voce superbă”, “E un cântec romantic minunat”, “Iubita lui Salman Khan este uimitoare” sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net