Vântur, aşa te îmbraci dacă vrei să fii mireasa lui Salman Khan!


    Indienii au costume tradiţionale pentru miri
Indienii au costume tradiţionale pentru miri

E lungă, cu broderie complicată şi elaborată, viu colorată şi de multe ori cu fir strălucitor. Aşa arată rochia de mireasă în India, pe care ar trebui să o poarte şi diva noastră, Iulia Vântur. Asta dacă Salman Khan se hotărăşte să o ia de nevastă.

Iulia Vântur (35 de ani) este o femeie extrem de sexy, cu bustul proeminent şi picioare lungi. Din păcate, atunci când va fi mireasă nu-şi va putea arăta prea mult calităţile fizice. Ca femeie a lui Salman Khan (50 de ani) ea va trebui să se căsătorească în India, după obiceiurile şi tradiţiile locului. Rochiile de mireasă indiene sunt foarte diferite de cele în stil occidental, care sunt albe, croite de cele mai multe ori cu spatele gol, decolteu adânc şi mulate pe trup.

Acestea sunt lucrate dintr-o pânză brodată care se poartă înfăşurată în jurul corpului într-un model complicat şi sunt prinse cu ace de siguranţă sau pur şi simplu fixate pe centură, partea rămasă în afară fiind drapată peste umăr. Tipul de rochie se mai numeşte şi sari. Roşul este culoarea tradiţională a mireselor în India şi este considerată aducătoare de noroc şi fericire în viaţa viitorului cuplu. Albul îl poartă cei îndoliaţi. Şi nu doar îmbrăcămintea este ciudată, ci şi podoabele. 


    Iulia şi celebrul actor de la Bollywood sunt mereu văzuţi împreună
Iulia şi celebrul actor de la Bollywood sunt mereu văzuţi împreună

Fetele care se mărită îşi fac decoraţiuni cu henna pe mâini înainte de nuntă. Unele mirese poartă desene pe picioare şi glezne. Şi asta nu este tot! Mireasa este accesorizată cu brăţări, coliere, ornamente de păr, inele şi cercei chiar şi în nas. Pantofii nu sunt obligatorii. Astfel că mireasa poate apărea în picioarele goale. Ceremonia de la nunţile hinduse are loc, în mare parte, în limba sanscrită şi se poate întinde pe parcursul mai multor zile. Nunţile indiene sunt pline de culoare, la ele participând între 400 şi 1.000 de persoane, cele mai multe dintre acestea fără să fie cunoscute de către miri.

Se zvoneşte că blondina se mărită la iarnă

Prezentatoarea emisiunii “Ferma Vedetelor” de la Pro TV trăieşte de cinci ani în India, alături de bărbatul despre care se spune că-i este iubit. Iulia Vântur nu a declarat niciodată că ar forma un cuplu cu Salman Khan, însă faptul că sunt mereu văzuţi împreună şi că se pozează pe proprietăţile lui, dar şi cu familia lui, nu face decât să confirme bănuiala. Şi chiar s-a zvonit că cei doi s-ar căsători pe 27 decembrie, de ziua actorului. Însă, celebrul de la Bollywood a uimit pe toată lumea cu declaraţia sa: ”Eu mor de nerăbdare să mă însor, eu vreau să fac acest pas, însă trebuie să fie şi cealaltă parte de acord. Bărbaţii pot doar propune, însă femeile sunt cele care decid”.

cub vica blochina png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Michael Klein, Facebook jpg
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
ceai somn jpg
anca turcasiu si loredana groza jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
anca turcasiu si loredana groza jpg
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png