Vara asta arăt beton, în sutien şi slip neon! Vedetele uimesc în costume de baie fosforescente

Ultima actualizare:

    Oana  Zăvoranu - 42 de ani: S-a pozat în martie, în Maldive, într-un costum albastru-roz neon, de 300 de euro
Oana Zăvoranu - 42 de ani: S-a pozat în martie, în Maldive, într-un costum albastru-roz neon, de 300 de euro

La soare te poţi uita, dar la ele ba! Un model de costum de baie în culori neon face ravagii, vara aceasta, în rândul vedetelor noastre. E şi preferatul actriţelor de la Hollywood şi costă de la 30, la 400 de euro.

Bombele noastre sexy ştiu să se facă remarcate la plajă! Fetele nu doar că-şi etalează care mai de care trupurile de sirene, dar mai nou au descoperit şi costumul de baie electrizant, în care stălucesc mai ceva ca soarele de pe cer, punând pe jar masculii şi salvamarii din zonă.

Costumul cu decupaje şi forme geometrice, pe care îl găsiţi în combinaţii de culori tari, fosforescente (verde praz, roz bombon şi portocaliu intens), este preferat acum de mai toate divele autohtone care vor să iasă în evidenţă, însă nu rareori s-a întâmplat ca acestea să dea nas în nas la mare sau pe la piscină costumate identic. Piesa de rezistenţă a verii costă între 30 şi chiar 400 de euro, acesta din urmă fiind preţul cu care costumul poate fi achiziţionat de la casele de modă din străinătate. 

Adelina  Pestriţu - 28 de ani: Şi-a isterizat fanii, zilele trecute, la piscină, arătându-şi posteriorul în dungi fosforescente
Adelina Pestriţu - 28 de ani: Şi-a isterizat fanii, zilele trecute, la piscină, arătându-şi posteriorul în dungi fosforescente

Loredana  Chivu - 25 de ani: A făcut furori cu silicoanele şi fundul bombat într-un costum de baie verde-portocaliu
Loredana Chivu - 25 de ani: A făcut furori cu silicoanele şi fundul bombat într-un costum de baie verde-portocaliu

Ramona  Gabor - 25 de ani: Şi-a etalat trupul de sirenă pe o plajă  în Dubai, purtând  un slip portocaliu  electrizant
Ramona Gabor - 25 de ani: Şi-a etalat trupul de sirenă pe o plajă în Dubai, purtând un slip portocaliu electrizant

Sore - 25 de ani: A făcut senzaţie, sezonul trecut, la  emisiunea “Splash! Vedete la apă!”,  alături de Alina  Puşcaş (stânga)
Sore - 25 de ani: A făcut senzaţie, sezonul trecut, la emisiunea “Splash! Vedete la apă!”, alături de Alina Puşcaş (stânga)

Inna - 28 de ani: A fost prima româncă  ce a îmbrăcat un  astfel de costum, la filmările pentru videoclipul „More  than friends”
Inna - 28 de ani: A fost prima româncă ce a îmbrăcat un astfel de costum, la filmările pentru videoclipul „More than friends”

Sofia Vergara şi Kim Kardashian au dat tonul!

Sutienul şi slipul în culori neon au fost “inaugurate” de actriţele de la Hollywood. Sofia Vergara, cunoscută din serialul de comedie „Modern Family”, a purtat, în urmă cu trei ani, costumul de baie fosforescent într-un episod filmat în Australia, făcându-l astfel vedetă. Kim Kardashian şi-a expus şi ea formele voluptuoase acum doi ani, într-o astfel de costumaţie sexy, într-una dintre vacanţele ei pe o plajă exotică. 

Sofia Vergara
Sofia Vergara

Kim Kardashian
Kim Kardashian
image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net