Vară plină pentru Andreea Bălan: reface trupa Andre, se mărită şi îşi botează fiica cea mică


    Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit pe plaja Sunset Beach în 2017foto: arhivă personală
Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit pe plaja Sunset Beach în 2017foto: arhivă personală

Ultima jumătate a anului va fi foarte încărcată pentru Andreea Bălan şi soţul ei George Burcea. Solista a decis să facă o schimbare radicală în carieră, dar şi să organizeze nunta în acelaşi timp cu botezul pentru cel mai mic membru al familiei, Clara Maria.

Andreea Bălan (35 de ani) va avea un septembrie fierbinte, căci a decis să facă nuntă mare cu actorul şi scriitorul George Burcea (31 de ani) pe 15 septembrie, odată cu botezul pentru fetiţa lor cea mică, Clara Maria.

Cei doi au povestit într-un vlog al solistei că, după ceremonia de pe plaja Sunset Beach, din SUA, aşa cum visa actorul când urmărea serialul cu același nume, au decis să facă şi o nuntă tradițională, în țară, pentru rudele şi prietenii care n-au asistat la prima ceremonie.

Andreea și George au dat asigurări că vor fi invitați toți apropiații, ca să nu se supere nimeni, și că vor avea pe masă cozonaci, fripturi și o mulțime de bucate tradiționale românești. Solista a glumit, lăsând să se înțeleagă că soțul ei se va ocupa de gătit.

În mod cert, este anul schibărilor pentru Andreea. Solista a decis să refacă trupa Andre cu Andreea Antonescu (36 de ani) în iulie. Click! a aflat că cele două soliste s-au întâlnit foarte des în ultima vreme, au făcut câteva şedinţe foto în acelaşi loc, iar de ziua Andreei Bălan, pe 23 iunie, au filmat un videoclip împreună. „Azi, de ziua mea, filmez un nou videoclip şi sunt foarte fericită că acesta va fi o mare surpriză pentru voi toţi şi, totodată, azi petrec la filmări împreună cu echipa mea minunată şi totodată cu familia mea”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Se pare că trupa revine de la începutul lunii iulie. „Pe 9 iulie fac mare lansare de piesă şi concert la o terasă din preajma Bucureștiului. Au intrat în studiourile de înregistrări, au făcut piese noi, au pus la punct coregrafia şi hainele cu care se vor îmbrăca. Împreună cu casa de discuri Cat Music mai au de stabilit data acestei lansări, ca să vină şi directorul casei de discuri, Dan Popi, din vacanţă”, au scris jurnaliștii de la Exclusiv.ro.

Citește și:

VIDEO Andreea Bălan s-a reinventat după ce a fentat moartea! Revedere emoționantă cu Andreea Antonescu

Se reunesc fetele de la André? Iată ce le-a dat de gol pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
cub razvan ciobanu png
cub andreea antonescu png
Antony Blinken
agnelli andrea epa efe h 55456952 jpeg
image
image
image
image
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
vladuta lupau jpg