Vârciu, Lora și Vica, ceartă la cuțite la Asia Express! „Rămâneți oameni!”


    Vica, Lora și Vârciu, ceartă monstru la Asia ExpressFoto: Facebook
Vica, Lora și Vârciu, ceartă monstru la Asia ExpressFoto: Facebook

Uneori, o competiție creează și disensiuni între concurenți și cu cât condițiile și probele sunt mai grele, cu atât crește riscul de a apărea ceartă între participanți. trei concurenți cu personalitate puternică au intrat într-un conflict verbal care a creat supărare.

Liviu Vârciu, Lora și Vica Blochina și-au dat frâu liber impulsurilor de moment și și-au aruncat vorbe grele, în special venite din partea lui Vârciu, care, și așa cu nervii la pământ, a fost scos din sărite și a spus câteva cuvinte dure fetelor.

Atunci când competiția le-a cerut să-și schimbe echipele, iar Lora a fost nevoită să facă echip cu Vica și Vârciu cu Daniela Crudu, cu toții au știut că lucrurile n-au să se termine în liniște. Vârciu a fost la un pas să renunțe de tot la concurs când a văzut că o are pe Daniela coechipier.

Dar, deși mulți se așteptau ca marile probleme să apară în echipa Lorei cu Vica, nici ele în relații amiabile, cele două au arătat că pot trece peste orice antipatie și au reușit să fie cea mai bună echipă. Totuși, ele au intrat în conflict cu Vârciu, iar cearta a pornit de la mașina pe care trebuiau să o oprească pentru a-i duce la destinație.

La mijloc, a fost doar o neînțelegere. În timp ce șoferul văzuse semnul de departe al Lorei, Vârciu a oprit primul mașina, fiind mai aproape de ea, dar el nu a văzut-o pe Lora. Totuși, cei doi s-au certat la cuțite pe această temă și au ajuns la cuvinte dure. Vârciu le-a făcut perverse pe Lora și pe Vica, iar cea dintâi a răbufnit. Dar nici Vârciu nu s-a lăast mai prejos: „Să nu vă transformați din oameni în altceva! Rămâneți oameni!”, le-a sfătuit el.

În cele din urmă, conflictul dintre ei a părut că s-a stins de la sine, dar niciunul nu a fost filmat cerându-și scuze. „Mie nu îmi place mizeriile. Nu îmi plac discuțiile astea”, încheiat Vârciu orice discuție pe această temă.

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
Kirstie Alley jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
foto1 fratiiB jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg