Vasile Muraru, Crăciun cu peşte

Ultima actualizare:

    Vasile Muraru a slăbit  9 kilograme de când  a renunţat la porc
Vasile Muraru a slăbit 9 kilograme de când a renunţat la porc

Dacă pentru unii carnea de porc face legea în farfurii, de Sărbători, iată că pentru Vasile Muraru peştele este alimentul de bază. De ani buni, celebrul actor şi soţia sa fac sarmale, ciorbă şi salata de boeuf din ce prind în undiţă.

Despre Vasile Muraru (60 de ani) se ştie că este unul dintre cei mai mari comedianţi, care a avut scenete memorabile alături de Nae Lăzărescu. Familia a dorit să şi-o ţină la secret, iar de 37 de ani face sărbătorile lângă aceeaşi femeie, Marinela, de profesie medic de familie, care i-a dăruit doi copii: pe Sânziana şi pe Costin.


    De 37 de ani, Marinela îi stă  alături lui Vasile Muraru
De 37 de ani, Marinela îi stă alături lui Vasile Muraru


    Sânziana, fiica actorului, are 24  de ani şi e studentă la medicină
Sânziana, fiica actorului, are 24 de ani şi e studentă la medicină

Şi dacă de Sărbători prietenii săi taie porcul, iată că Vasile Muraru curăţă peştele de solzi. ”Înainte mergeam la ţară, în satul Doina din Neamţ, unde tăiam doi porci de câte 200 de kilograme, dar de câţiva ani încoace gătim doar cu carne de peşte. Din cauza unor probleme de sănătate, de vreo 20 de ani, soţia a exclus orice fel de carne din alimentaţie. În anii ăştia am făcut mâncare separat şi, ca să nu se mai chinuim atâta, am hotărât să las şi eu carnea deoparte”, a declarat Vasile Muraru, pentru Click! De Crăciun au făcut sarmale, salată de boeuf, piftie şi ciorbă, toate din peşte. ”Facem cârnaţi din peşte, sarmale, ciorbă sau salată din peşte, normal! Pentru piftie se iau bucăţi din peşte special care să aibă gelatină. Cel mai bun e cel de ocean sau de mare, nu cel de apă dulce. Se fierbe bine, până cade carnea de pe os, apoi se scot legumele cu carnea separat. Se mai pun o dată oasele de peşte la fiert, în zeama aia, până se înmoaie. La salata de boeuf noi punem hribi culeşi de noi. Tot cu hribi sau cu nucă umplem şi sarmalele, iar pe cele din viţă de vie le umplem cu carne de peşte”, ne-a mai spus maestrul, care nu duce dorul unei fripturi sau unui mic pe grătar.


    Deşi nu este un gurmand, Muraru are scenete  în care găteşte şi mănâncă alături de noua  lui parteneră de scenă, Valentina Fătu
Deşi nu este un gurmand, Muraru are scenete în care găteşte şi mănâncă alături de noua lui parteneră de scenă, Valentina Fătu

simeon stalpnicul png

Se simte şi mai bine cu noul stil de viaţă şi a reuşit să slăbească destul de mult. ”Am 76 de kilograme, şi am avut 85.  Mă simt foarte bine, sunt mai uşor, în plus organismul nu mai depune atâta efort”, a conchis maestrul Vasile Muraru. 

S-a dus la mormântul lui Nae Lăzărescu înainte de Sărbători

simeon stalpnicul png

Pe 19 decembrie s-au împlinit trei ani de când Nae Lăzărescu, partenerul de scenă al lui Vasile Muraru s-a stins. Locul său a fost luat de Valentina Fătu. ”Pe sticlă, mă veţi vedea în emisiunea «Chef de râs», cu Valentina, alături de care fac al şaselea show, la Antena 1. De Revelion ne vom împărţi între Londra şi Sinaia. Mi-e dor de Nae, îl simt aproape. S-au împlinit trei ani şi i-am făcut pomană la Focşani. Are şi bust de marmură făcut de Olimpiu Petre. Săptămâna trecută am fost la el la mormânt să-i pun o coroniţă în spiritul Sărbătorilor”, ne-a spus Muraru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net