Vedete care arată mai bine fără machiaj: «Camuflajul nu este nepărat necesar!»


    Delia arată mai bine fără machiajul de tv sau de scenăFoto: arhivă personală
Delia arată mai bine fără machiajul de tv sau de scenăFoto: arhivă personală

Make-up-ul face minuni şi le scoate din încurcătură pe femei în fiecare zi. Şi viaţa în televiziune înseamnă pentru unele vedetele să treacă pe la cabina de machiaj, deşi nu toate personajele mondene au nevoie acută de camuflaj. Click! a consultat două specialiste în arta machiajului care au stabilit că unele dive arată mult mai bine fără straturi întregi de "tencuială", ce în loc să le evidenţieze trăsăturile, le accentuează defectele.

Ce este mult strică şi este valabil şi în cazul machiajului. În lumea mondenă, vedetele noastre se învârt între micul ecran şi diferite evenimente, la care trebuie să arate mereu ca şi cum ar fi scoase din cutie, dar nu întotdeauna make-up-ul în exces este soluţia salvatoare. Două specialiste au analizat pentru Click! unde greşesc Brigitte Năstase, Adriana Bahmuţeanu şi Delia când trec pe la machiaj şi la ce produse de make-up ar putea renunţa pentru a-şi recăpăta naturaleţea.  

Brigitte arată la fel de bine, fără machiaj, prin simpla purtare a unor extensii de gene
Brigitte arată la fel de bine, fără machiaj, prin simpla purtare a unor extensii de gene

"Ea este o femeie frumoasă care și-a întreținut tenul bine de-a lungul anilor și asta se observă mai ales atunci când optează să nu poarte make-up. Pentru evenimente însă alegerea unui machiaj, fie el al unui make-up artist, nu este mereu alegerea cea mai potrivită. Vedeta arată mult mai matură. Sprâncenele negre și ochii conturați o schimbă mult. Pot spune că look-ul final nu i se potrivește!", a concluzionat Bianca Marca, make-up artist.

"Brigitte Năstase arată mult mai tânăra nemachiată. Dat fiind că ea se îngrijește și are mereu timp pentru tenul ei şi în cabinetele medicilor esteticieni, camuflajul nu este neapărat necesar", a spus şi Roxana Schwartz. 

Adriana Bahmuţeanu are acelaşi machiaj de când apare la tv

Adriana Bahmuţeanu pare că are acelaşi machiaj de foarte mulţi ani. Vedeta tv a pus însă accent pe o variantă total neinspirată. 

"Bahmu vrea să învingă trecerea timpului prin energia pozitivă pe care ne-o arată mereu, dar alegerea machiajului este cea mai nepotrivită variantă, adoptată dinte toate vedetele autohtone. Tind să cred că se machiază singură într-un stil pe care l-a învățat în televiziune cu mulți ani în urmă și nu vrea sub nicio formă să-l schimbe, considerând că o prinde cel mai bine. O anunțăm pe doamna Bahmuțeanu că dacă s-ar lasă pe mâna profesioniştilor în acest domeniu ar avea o surpriză a unui look mai tânăr și mai natural decât cel pe care îl afișează", a punctat Bianca Marca.

Sunt puţine momentele în care Adriana Bahmuţeanu renunţă la tuşul negru
Sunt puţine momentele în care Adriana Bahmuţeanu renunţă la tuşul negru

"Pe Adriana Bahmuţeanu o cunosc personal și pot spune că are tenul unui bebeluș, fără riduri şi pungi. Mie personal îmi place şi machiată, dar aş lucra puțin la linia sprâncenelor", a spus Roxana Schwartz, make-up artist.  

Delia este jurată la X-Factor ( Antena 1) şi nu de puţine ori la filmări a apărut cu tenul încărcat de fond de ten şi pudră. 

"Delia oscilează între look-ul natural și cel de tv, de scenă. Când vedem poze cu ea din vacanță, în timpul liber cu tenul relaxat , cu ochii copilăroși și lipsită de orice urmă de machiaj, consider că este cel mai potrivit stil care i se potrivește", a subliniat Bianca Marca.

"Delia arată superb și machiată dar și nemachiată. În general, cred că se fardează excesiv doar pe scenă având în vedere profesia pe care o are. Cântăreaţa este luminoasă, are un ten bine hidratat şi în general nu are nevoie de multe artificii", a explicat Roxana Schwartz. 

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina