Vedete cu şedințe foto în natură. Câmpurile cu maci şi cele de lavandă sunt la mare căutare

image
Olguța Berbec, poze superbe într-un câmp cu macifoto: Facebook

Maci, trandafiri sau cireşul din curtea casei părinteşti! În decoruri de vis, dăruite de natură primăvara, vedetele noastre şi-au regăsit energia şi optimismul.

Dovadă stau fotografiile pe care le-au împărtăşit cu fanii.

Vedetele autohtone adoră natura şi să se fotografieze cu florile de sezon, dar şi să împărtăşească acest lucru cu prietenii virtuali. 

image
Miki de la K-pital
  • Sofia Vicoveanca (79 de ani) adoră peisajele de la ţară. De câte ori merge la Vicov, în localitatea natală, celebra cântăreaţă de muzică populară îşi încarcă bateriile, cum a făcut recent. Sofia s-a fotografiat şi cu cireşul din grădină. 

image
Cornelia Rednic
  • Olguţa Berbec (37 de ani) este o tânără artistă din zona Mehedinţi cu o frumoasă carieră. Are două fetiţe, Cezara de 5 ani şi Olga Maria (5 luni). Vedeta, alături de fetiţa ei cea mare s-a fotografiat într-un câmp de maci, florile lor preferate. 

image
Maria Dragomiroiu
  • Andreea Marin (46 de ani) a schimbat macazul şi s-a imortalizat alături de nişte muşcate, la ieşirea de la un eveniment. Vedeta are acasă grădina plină de flori şi de verdeaţă.

image
Andreea Marin
  • Miki de la K-pital (48 ani), proaspăt căsătorită cu iubitul ei Răzvan, după 18 ani de relaţie, nu a ratat nici ea, anul acesta, lanul de maci. 
  • Şi Fuego (44 de ani) a ales un câmp de maci pentru a-şi face nişte fotografii de sezon. Iubitor de natură, el nu ratează nici o imagine frumoasă atunci când circulă pe şoselele patriei.

image
Fuego
  • Paula Seling (42 ani) a realizat o şedinţă foto profesionistă pe plaiurile mioritice, în mai multe locaţii. Artista a postat câteva imagini din natură, iar una dintre ele este la munte, pe nişte pietre, pe un drum, înconjurată de verdeaţă. Paula a îmbrăcat o rochie elegantă de culoare mov şi nu şi-a pus în picioare nimic, ci a pozat desculţă. 

image
Paula Seling
  • Maria Dragomiroiu (65 de ani) şi Cornelia Rednic (45 de ani) au optat pentru o grădină cu trandafiri. Acolo au ales să se ”joace” şi să-şi facă fotografii pe care le-au arătat şi fanilor. Maria Dragomiroiu are curtea casei sale din Bucureşti plină de trandafiri, în schimb, Cornelia Rednic are la casa părintească în Maramureş. ”În grădina cu trandafiri a părinţilor mei”, a scris artista în dreptul fotografiilor. 

image
Sofia Vicoveanca

Citește și:

Imagini superbe lângă Timişoara: «Perfecţiunea există. Mă simt bogat!»

Imagini superbe pe un câmp de lângă Timişoara: „De când sunt fotograf nu am văzut atâţia maci la un loc” 

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
sistem incalzire ghiveci teracota tik tok
mobilizare Rusia Foto captură video
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg