Vedete cu şedințe foto în natură. Câmpurile cu maci şi cele de lavandă sunt la mare căutare

Ultima actualizare:

    Olguța Berbec, poze superbe într-un câmp cu macifoto: Facebook
Olguța Berbec, poze superbe într-un câmp cu macifoto: Facebook

Maci, trandafiri sau cireşul din curtea casei părinteşti! În decoruri de vis, dăruite de natură primăvara, vedetele noastre şi-au regăsit energia şi optimismul.

Dovadă stau fotografiile pe care le-au împărtăşit cu fanii.

Vedetele autohtone adoră natura şi să se fotografieze cu florile de sezon, dar şi să împărtăşească acest lucru cu prietenii virtuali. 


    Miki de la K-pital
Miki de la K-pital
  • Sofia Vicoveanca (79 de ani) adoră peisajele de la ţară. De câte ori merge la Vicov, în localitatea natală, celebra cântăreaţă de muzică populară îşi încarcă bateriile, cum a făcut recent. Sofia s-a fotografiat şi cu cireşul din grădină. 


    Cornelia Rednic
Cornelia Rednic
  • Olguţa Berbec (37 de ani) este o tânără artistă din zona Mehedinţi cu o frumoasă carieră. Are două fetiţe, Cezara de 5 ani şi Olga Maria (5 luni). Vedeta, alături de fetiţa ei cea mare s-a fotografiat într-un câmp de maci, florile lor preferate. 


    Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu
  • Andreea Marin (46 de ani) a schimbat macazul şi s-a imortalizat alături de nişte muşcate, la ieşirea de la un eveniment. Vedeta are acasă grădina plină de flori şi de verdeaţă.


    Andreea Marin
Andreea Marin
  • Miki de la K-pital (48 ani), proaspăt căsătorită cu iubitul ei Răzvan, după 18 ani de relaţie, nu a ratat nici ea, anul acesta, lanul de maci. 
  • Şi Fuego (44 de ani) a ales un câmp de maci pentru a-şi face nişte fotografii de sezon. Iubitor de natură, el nu ratează nici o imagine frumoasă atunci când circulă pe şoselele patriei.


    Fuego
Fuego
  • Paula Seling (42 ani) a realizat o şedinţă foto profesionistă pe plaiurile mioritice, în mai multe locaţii. Artista a postat câteva imagini din natură, iar una dintre ele este la munte, pe nişte pietre, pe un drum, înconjurată de verdeaţă. Paula a îmbrăcat o rochie elegantă de culoare mov şi nu şi-a pus în picioare nimic, ci a pozat desculţă. 


    Paula Seling
Paula Seling
  • Maria Dragomiroiu (65 de ani) şi Cornelia Rednic (45 de ani) au optat pentru o grădină cu trandafiri. Acolo au ales să se ”joace” şi să-şi facă fotografii pe care le-au arătat şi fanilor. Maria Dragomiroiu are curtea casei sale din Bucureşti plină de trandafiri, în schimb, Cornelia Rednic are la casa părintească în Maramureş. ”În grădina cu trandafiri a părinţilor mei”, a scris artista în dreptul fotografiilor. 


    Sofia Vicoveanca
Sofia Vicoveanca

Citește și:

Imagini superbe lângă Timişoara: «Perfecţiunea există. Mă simt bogat!»

Imagini superbe pe un câmp de lângă Timişoara: „De când sunt fotograf nu am văzut atâţia maci la un loc” 

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net