Vedete din România care au suferit de depresie. Cum s-au tratat

Ultima actualizare:

    Andreea Marin a recunoscut că a cerut sprijinul specialiştilor pentru a scăpa de depresie foto: arhiva personală
Andreea Marin a recunoscut că a cerut sprijinul specialiştilor pentru a scăpa de depresie foto: arhiva personală

Depresia nu ţine cont de statutul social. Multe personaje mondene au căzut în ghearele acestei boli şi au luptat din răsputeri pentru a se pune pe picioare. Click! îţi spune care sunt acele vedete din România care au suferit de depresie.

Multe vedete autohtone au căzut în ghearele depreisie, însă puţine au avut curajul să vorbească depsre periaoda grea prin care au trecut. oana Yăvoranu, Dana Nălbaru, Andreea Marin, Anca Badiu şi Daniela Gyorfi sunt doar câteva exemple. Toate au suferit cumplit şi au primit fie ajutor din partea specialiştilor, fie din partea familiei pentru a-şi reveni.  

Vedete din România care au suferit de depresie. Oana Zăvoranu a avut mult de tras

Oana Zăvoranu a suferit de-a lungul anilor de mai multe episoade depresive
Oana Zăvoranu a suferit de-a lungul anilor de mai multe episoade depresive

Oana Zăvoranu a avut de-a lungul timpului mai multe episoade depresive. Ultimul prin care a trecut a fost în urmă cu doar câteva luni după ce motanul ei Martty a murit. La începutul anului, bruneta a suferit din cauza certurilor cu mama ei. Atunci, Zăvo a izbucnit în lacrimi şi a acuzat-o pe Marioara Zăvoranu că nu o iubeşte şi că este vinovată de moartea tatălui ei, Ioan Bănicioiu. În decembrie 2013, Oana Zăvoranu ajungea de urgenţă la spital, după ce încercase să se sinucidă. Chiar ea a recunoscut că voia să moară. Cu un an în urmă, adică în 2012, actriţa a avut o altă tentativă de a-şi pune capăt zileleor. 

A luat un pumn de medicamente şi a zăcut inconştienţă câteva ore în casă. A ajuns la Terapie Intensivă, unde a stat mai multe zile. Pepe, fostul soţ al brunetei, povestea atunci că Oana mai încercase să se sinucidă şi altă dată.

Vedete din România care au suferit de depresie. Dana Nălbaru a păţit-o când era însărcinată

Dana Nălbaru a intrat în depresie înainte cu două luni să nască
Dana Nălbaru a intrat în depresie înainte cu două luni să nască

Sarcina este una dintre cele mai frumoase perioade din viaţă oricărei femei. Nu a fost şi pentru Dana Nălbaru, cel puâin în ultimul trimetru de sarcină. Însărcinată în şapte luni, fosta componetă a trupei Hi-Q a căzut pradă gândurilor negre. Artista şi-a şocat prietenii virtuali cu o mărturisire tulburătoare.

Ea a mărturisit că uneori se întâmplă să cadă pradă depresiei. Vedeta a declarat că a intrat în depresie, cel mai probabil din cauza grijilor, cu puţin timp înainte să devină pentru a doua oară mămică. "Uneori îmi pierd încrederea în mine şi atunci îmi vine să renunţ la tot. Mă compar cu alţi oameni şi-i găsesc mai buni. Înainte mă adânceam în gânduri şi ieşeam foarte greu din aceste stări care numai bine nu-mi făceau dar, mulţumesc lui Dumnezeu, că m-a ajutat să învăţ că nimic nu-i imposibil şi că trebuie să lupt cu mine," a scris artista pe pagină de socializare.

Vedete din România care au suferit de depresie. Andreea Marin a cerut ajutorul specialiştilor

Andreea Marin a avut de tras după ce a născut-o pe fiica ei
Andreea Marin a avut de tras după ce a născut-o pe fiica ei

Andreea Marin a apelat la ajutorul psihologului şi al psihiatrului că să uite de gândurile negre care nu-i dădeau pace. Fosta Zână a surprizelor a recunoscut că dacă pici în capcană acestei boli poţi ajunge să faci gesturi necugetate şi să ajungi să-ţi pui capăt zilelor.

Fosta Zână a recunoscut că a trecut printr-o perioada de depresie accentuată pe care a tratat-o cu ajutorul specialiştilor. Vedeta Tv n-a ascuns depresia prin care a trecut imediat după naşterea fiicei ei, Violeta. La trei ani de la naşterea fetiţei, Andreea Marin trecea prin clipe de groază. Insomniile şi lipsa poftei de viaţă sunt doar două dintre simptomele bolii care nu-i dădeau pace Andreei. "Depresia este o furtună interioară atât de puternică, încât poţi face lucruri necugetate. (...) Cine nu a trecut prin depresie nu are cum să înţeleagă. Nu te doare nimic concret, te doare sufletul. Te trezeşti dimineaţă plângând. Reacţionezi dramatic, nu-ţi poţi controla emoţiile şi vezi totul mult mai întunecat. E că o gheară care îţi cuprinde sufletul. Ţi-e frică. E o boală foarte perfidă. Nu te anunţă, ci te ia prin surprindere. E nevoie de ajutor, de specialist, care nu te judecă, ci te ajută să găseşti calea corectă. Eu am apelat la psiholog şi la psihiatru şi le mulţumesc că m-au ajutat", a explicat Andreea Marin.

Vedete din România care au suferit de depresie. Anca Badiu a încercat să se sinucidă de mai multe ori

Anca Badiu a intrat din nou în depresie în urmă cu două luni după moartea fratelui ei
Anca Badiu a intrat din nou în depresie în urmă cu două luni după moartea fratelui ei

Şi Anca Badiu a fost încercată de depresie ani la rând. Ultima dată, cântăreaţa a suferit enorm după moartea fratelui ei. În urmă cu două luni, artista a fost şocată să afle că Mircea s-a stins din viaţă. Artista a trecut printr-o adevărată dramă şi în urmă cu mai mulţi ani. Ea a povestit că, în 2008, din cauza obsesiei pe care o făcuse pentru slăbit, a ajuns să sufere de depresie şi a vrut să se sinucidă de mai multe ori. După multe eforturi şi experienţe la limita, a reuşit să-şi revină, graţie faptului că a înţeles că nu este important să slăbeşti cu orice preţ şi în niciun caz cu preţul fericirii.

Vedete din România care au suferit de depresie. Daniela Gyorfi, momente grele după pierderea mamei

Daniela Gyorfi a suferit mult după moartea mamei ei
Daniela Gyorfi a suferit mult după moartea mamei ei

În vara anului trecut, Daniela Gyorfi a fost greu încercată de soartă. Atunci, artista şi-a pierdut mama şi şi-a revenit cu greu după ce fiinâa care i-a dat viaţă a decedat. Solista a povestit că cea care i-a dat putere să meargă mai departe a fost chiar fiica ei, Maria. Acesta nu a fost singurul eveniment nefericit din viaţa artistei. Daniela Gyorfi a găsit puterea să învingă depresia în care intrase după trei sarcini pierdute. "Când am pierdut a treia sarcina, am fost la biserică şi preotul m-a văzut supărată. I-am spus ce am, dar m-a încurajat zicandu-mi: «O să ai o fetiţă. Pune-i numele Maria». La o lună, am rămas însărcinată”, a povestit Daniela.

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net