Vedete din showbizul românesc care își sărbătoresc ziua de nume de Sfântul Gheorghe. Lor le poți spune „La mulți ani”

Printre românii care poartă numele de: Gheorghe, George, Georgeta, Georgiana, Geta sau Gina, se numără și vedetele noastre. Andreea Bălan, Gina Pistol sau George Burcea sunt printre cei cărora fanii le pot face o urare cu ocazia Sfântului Gheorghe. De asemenea, nu putem uita de marele actor Gheorghe Visu, renumitul fotbalist Gică Hagi, sau latifundiarul Gigi Becali.

Andreea Bălan, Gheorghe Visu și Gina Pistol, printre sărbătoriții zilei / Colaj: Click!
Andreea Bălan, Gheorghe Visu și Gina Pistol, printre sărbătoriții zilei / Colaj: Click!

Gina Pistol și Andreea Bălan își serbează ziua de nume pe 23 aprilie

După cum spuneam, una dintre sărbătoritele zilei de 23 aprilie este Gina Pistol. Numele său real este Georgeta, însă puțini știau acest lucru. Prezentatoarea TV s-a născut pe data de 9 decembrie 1980, în Roșiori, județul Teleorman. Soția lui Smiley a devenit cunoscută după ce a debutat ca model, iar ulterior a ajuns să activeze în televiziune. Emisiunile în care s-a făcut remarcată au fost „Chefi la cuțite” și „Asia Express”.

Puțini sunt cei care știu că Andreea Bălan are și un al doilea prenume, respectiv Georgeta. Deși nimeni nu obișnuiește să o strige așa, cântăreața are, totuși, prilejul de a petrece și de a primi urări în fiecare an, pe data de 23 aprilie. Jurata de la „Te cunosc de undeva!” s-a născut pe 23 iunie 1984, iar primul ei contact cu televiziunea a fost pe când avea doar 10 ani.

 La acea vreme, blondina a cântat în cadrul emisiunii „Ba Da, Ba Nu”. Între anii 1999-2001 a făcut parte din celebra trupă Andre, iar ulterior și-a început cariera solo. Din 2012 și până în prezent, Andreea Bălan face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!” , difuzată pe Antena 1.

Gheorghe Visu și Gheorghe Hagi, printre sărbătoriții zilei de Sfântul Gheorghe

Dacă vorbim despre marii actori români, în mod cert gândul și urările multora ajung la Gheorghe Visu. „State”, așa cum este cunoscut de o țară întreagă s-a născut pe 2 iulie 1951 și s-a remarcat atât în filme, cât și în industria teatrului și a televiziunii. Pe vremea când era elev a debutat în teatru, iar ulterior a devenit student al Facultății de Teatru. Mai târziu, în 1974, Gheorghe Visu s-a angajat la Teatrul Național.

În lumea sportului, printre sărbătoriții de astăzi se numără Gheorghe Hagi. „Regele” fotbalului românesc sau „Maradona din Carpați”, așa cum a fost supranumit, este fără doar și poate unul dintre cei mai importanți sportivi pe care i-a avut România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net