Vedete fără secrete

Ultima actualizare:

    Gina Pistol merge la sală de trei ori pe săptămână
Gina Pistol merge la sală de trei ori pe săptămână

La televizor sau în fotografii, vedetele afişează o frumuseţe răpitoare – ten perfect, machiaj care le scoate în evidenţă trăsăturile, păr sănătos şi strălucitor, siluetă ca trasă prin inel. Vrei să ştii cum arată în realitate? Vă spunem noi – la fel de bine. Nu e uşor să-şi menţină această imagine, îngrijirea presupune timp, resurse, bani. Vedetele au însă trucurile, regulile şi ritualurile lor.

Pentru Gina Pistol, secretul frumuseţii este simplitatea, însă apariţiile impecabile ale prezentatoarei „Chefi la cuţite” (Antena 1) sunt datorate şi îngrijirii de zi cu zi. Chiar dacă agenda ei este foarte încărcată, printre filmări, evenimente, deplasări şi proiecte personale, vedeta nu renunţă la ritualul ei de înfrumuseţare. „Demachierea este cea mai importantă pentru mine, atât dimineaţa, cât şi seara. Prefer să folosesc apă tonică sau termală, apoi aplic un ser ce reface structura pielii, pentru că de-a lungul timpului tenul meu a devenit uşor sensibil”, mărturiseşte ea.

În ceea ce priveşte machiajul, Gina preferă un look natural, tocmai de aceea se rezumă doar la pudră, rimel, blush şi un balsam de buze hidratant, ce nu îi lipseşte niciodată din poşetă. Această rutină rapidă este valabilă şi în ceea ce priveşte coafura: “Nu mi-au plăcut niciodată coafurile alea perfecte, fixate, fug de ele ca necuratul de tămâie. Îmi place să am părul ca după o noapte de dragoste sau o după-amiază pe plajă, cât mai natural, dar neapărat curat”, adaugă Gina. 

În faţa oglinzii nu pierde prea mult timp, căci ritualul ei de înfrumuseţare este rapid. Preferă să folosească timpul făcând sport. Merge la sală de trei ori pe săptămână, însă e conştientă că sportul fără o alimentaţie sănătoasă, organizată, nu are nici un efect.

Tocmai de aceea, are grijă să aibă trei mese principale şi două gustări pe zi. “În felul acesta nu mai sunt tentată să trişez, să ciugulesc pe parcursul zilei şi fac faţă tentaţiilor”, explică Gina Pistol.

Andreea Marin: «Frumuseţea se obţine cu efort şi disciplină

Nu ai nevoie de “trucuri” pentru a arăta bine, ci de efort şi disciplină, e de părere Andreea Marin. Mai concret, nu poţi avea un trup armonios fără sport şi fără o alimentaţie echilibrată. “Desigur că şi mie mi-ar plăcea să lenevesc, în loc să alerg, dar ţin la sănătatea mea şi vreau să mă simt bine cu mine din toate punctele de vedere”, spune vedeta.

simeon stalpnicul png

Are un ritual de îngrijire simplu şi normal: nu adoarme niciodată cu machiajul pe faţă, caută să-şi lase tenul să respire de câte ori are ocazia şi se machiază din ce în ce mai puţin.

“Lucrând în televiziune de 25 de ani, tenul meu a fost supus machiajului excesiv. Nu-mi doresc operaţii estetice, aşa că trebuie să compensez şi să am grijă de el. O simplă cremă hidratantă, folosită dimineaţa şi seara, nu înseamnă un mare efort, nici ca timp, nici financiar, dar e o necesitate pentru piele. Aşa că nu există nu se poate! Şi tu poţi fi frumoasă şi îngrijită, dacă vrei”, te îndeamnă Andreea, amintindu-ne de campania ei, “Nu există nu se poate”, în cadrul căreia a provocat mai multe femei să se transforme în bine. Şi lor le-a recomandat diverse cosmetice care au dat rezultat.

Cârcotaşa Ioana Petric îşi face săptămânal scruburi

Involuntar, după Ioana Petric, prezentatoarea „Cronicii Cârcotaşilor” de la Prima TV, întorci capul dacă o vezi pe stradă. Este înaltă, frumoasă, aranjată. Nu ia la rând saloanele de cosmetică, nu face tratamente sofisticate pentru a arăta aşa.

simeon stalpnicul png

Totuşi, are ritualul ei de îngrijire, acasă. Pentru ten, îşi face săptămânal câte un scrub cu zaţ de cafea, pentru a elimina punctele negre, şi îşi aplică o mască din ulei de argan, ulei de cocos, miere, scorţişoară şi vitamina A.

Peelinguri cu zaţ îşi face şi pe corp, apoi aplică creme hidratante şi parfumate (dimineaţa) sau ulei de cocos (seara). De asemenea, nu-i lipsesc de acasă cremele anticelulitice.

Cum dintotdeauna a avut tendinţe de îngrăşare, e mereu atentă la ce mănâncă şi se abţine de la bunătăţi cu multe calorii. „Două zile dacă nu sunt atentă şi calc strâmb, se văd pe cântar”, spune ea.

Silvia Lăuneanu, expertă în măşti pentru păr

Pentru Silvia Lăuneanu, îngrijirea pielii şi a părului e numai acasă. „Fata cu vioara” din fosta trupă De La Vegas ştie o mulţime de măşti şi se simte excelent cu ele. Ca dovadă, părul ei lung, frumos şi sănătos. În zilele fierbinţi de vară, îşi face o mască din ingrediente naturale, luate din bucătărie. 

simeon stalpnicul png

„Aveţi nevoie de o banană şi un gălbenuş de ou. Se amestecă într-un blender, iar pasta rezultată se aplică pe toată lungimea părului uscat. Se lasă să acţioneze 15 minute, după care se clăteşte”, spune artista.

O dată pe lună foloseşte o mască din ulei de măsline, zeamă de lămâie, gălbenuş de ou, vitamina A şi o soluţie ce conţine petrol. O aplică de la rădăcină până la vârfuri, îşi înfăşoară părul într-un prosop şi stă cu ea câteva ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net