Vedete singure de Sărbători. Au trecut prin despărțiri dureroase

Ultima actualizare:

    Andreea Mantea îl are aproape pe David, fiul său de trei anifoto: arhivă personală
Andreea Mantea îl are aproape pe David, fiul său de trei anifoto: arhivă personală

Sărbătorile înseamnă liniște, pace și reîntâlnirea cu cei dragi la aceeași masă. Însă pentru Marcel Toader (55 de ani), Victor Slav (38 de ani), Bianca Rus (31 de ani) și Andreea Mantea (32 de ani) finalul de an va fi puțin mai dificil, din cauza eșecurilor emoționale peste care au trecut în ultima perioadă.

La începutul anului, Marcel Toader a divorțat de Maria Constantin (31 de ani), după patru ani de idilă, dintre care doi de mariaj. Despărțirea lor a fost una presărată cu vorbe urâte și scandaluri, însă într-un final, spre sfârșitul anului, apele s-au mai liniștit. Se pare că al șaselea divorț a reușit să îl afecteze atât de mult emoțional pe afacerist, încât nu își mai dorește pe moment o altă femeie în viața lui. Așa că Sărbătorile de iarnă le va petrece singur.

Marcel și Maria, pe vremea când formau un cuplu fericit
Marcel și Maria, pe vremea când formau un cuplu fericit

Victor Slav este o altă vedetă care va împodobi singur bradul de Crăciun. Vedeta Kanal D s-a despărțit definitiv, în urmă cu câteva luni, de Bianca Drăgușanu (36 de ani), femeia cu care are o fetiță de doi anișori, Sofia Natalia.

Îndrăgita artistă Bianca Rus se numără și ea pe lista vedetelor care vor fi singure de Crăciun. După doar șase luni de mariaj, bruneta se află în divorț. Certurile au pornit de la bani și au sfârșit prin agresiuni fizice.

simeon stalpnicul png

Andreea Mantea o să împodobească bradul anul acesta doar cu fiul ei, David (3 ani). Vedeta nu se poate lăuda pe plan amoros cu un succes fulminant, așa cum are pe plan profesional.

image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
jean gavril jpg
banner andreea balan victor cornea png
gabriela cristea emisiun jpg
banner Simina fosta Whats Up png
banner laurențiu reghecampf png
banner Ana Morodan png
image
actualitate.net