Vedetele au lăsat mesaje de dor la mormintele animalelor dragi. Mirabela și Corina suferă și acum după Zaza și Jecky

Ultima actualizare:
Corina Chiriac o are înmormântată acolo pe cățelușa Jeky
Corina Chiriac o are înmormântată acolo pe cățelușa Jeky

Cei care și-au pierdut un prieten necuvântător înțeleg prin ce au trecut și personajele care apar în acest articol. Vedete sau oameni obișnuiți merg adesea să se reculeagă în "Raiul Animalelor", acolo unde și-au îngropat câinii care le-au fost alături chiar și 18 ani, cum e cazul lui Mihai Mitoșeru. Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Cornel Dinu, Ovidiu Komornyik sau Catrinel Dumitrescu au lăsat mesaje de suflet pe pietrele comemorative.

Culmea ironiei, cimitirul de animale se află în satul Cățelu, pe Strada Apusului, nr.1, Judetul Ilfov, la ieșirea din București. Locul este deja celebru în rândul stâpânilor de animale, care știu că au unde să-și îngroape prietenii necuvântători atunci când vine acea zi nefericită . Parc-Cimitir-Incinerator, "Raiul animalelor" a fost vizitat, în momente nefericite, și de numeroase personalități autohtone.

Printre acestea se numără Cornel Dinu, care și-a îngropat aici ambii caței, pe Nero și pe Prinți. Corina Chiriac îl are aici pe labradorul Jecky, Mirabela Dauer pe Dick și Bonzo, iar Ovidiu Komornyik l-a adus pe Alex. Mihai Mitoșeru se reculege la mormântul lui Tommy, iar Catrinel Dumitrescu și regretatul ei soț, Emil Hossu, au lăsat-o acolo pe cățelușa Nuca. Printre ”personalitățile” canine se mai află îngropați cățelul erou Max - cel care a fost prin Afganistan și Irak, câinele pompier Snoopy și câinele actor Puky. Până și măgarul de la Zoo care a plimbat la viața lui mii de copilași își are loc de veci în cimitirul de lângă Autostrada Soarelui.

Mare iubitoare de animale, Mirabela Dauer a recunoscut că nu poate merge la mormântul câinilor ei, pentru că nu concepe că au plecat de lângă ea. „Nu merg la mormântul lui Dick, pentru că nu suport să-l ştiu mort. L-am iubit mult. Dick nu era un căţel de fiţe, era foarte bătrân şi a căzut pe scări“, a declarat artista, în 2009, pentru ziarul „Adevărul“.

Mirabela Dauer i-a îngropat în „Raiul animalelor"  pe Dick și pe Bonzo
Mirabela Dauer i-a îngropat în „Raiul animalelor" pe Dick și pe Bonzo

Din păcate, la începutul acestui an, solista a pierdut-o și pe Zaza, pe care a fost nevoită să o eutanasieze după ce a descoperit că e bolnavă de cancer. "Pe 8 martie făcea 14 ani, ştiu că avea o vârstă. Acum i-am depistat un cancer şi a trebuit să o adormim", a declarat artista, în februarie, la Antena Stars. Și Bonzo, pe care Mirabela îl descria ca fiind "cățelul mic, negru, bătrân și înțelept" are mormânt în "Raiul animalelor". Pentru toți, Mira a lăsat un mesaj emoționant pe piatra funerară: "Dormiți ușor, ființele mele iubite".


    Corina Chiriac o are înmormântată acolo pe cățelușa Jekyfoto: Blitz
Corina Chiriac o are înmormântată acolo pe cățelușa Jekyfoto: Blitz

Corina Chiriac i-a dedicat o piesă labradorului Jackie

În 2007, în perioada 15-17 noiembrie, a avut loc Medgidia cea de-a treia ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Dan Spătaru”. Într-una din serile festivalului, Corina Chiriac a susținut un recital în cadrul căruia a dedicat celebra piesă “Prieten drag”, căţeluşului ei, Jecky, care s-a stins din viaţă în acele zile, mai exact pe 15 noiembrie.

Citește și:

Nu vrei să te desparți de cățelul tău iubit? Dai 5.000 de euro și îl faci medalion

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net