Vedetele au stat la coadă pentru autografe de la Margareta Pâslaru. Diva și-a lansat album nou

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

E neobosită, adorată de public şi de fani! Margareta Pâslaru (74 de ani) împlineşte anul acesta 60 de ani de carieră, iar această cifră rotundă se cerea celebrată. Azi, 29 martie, la Magazinul Muzica din Capitală, îndrăgita solistă și-a lansat albumul "Providenţa".

Solişti, compozitori, textieri, vedete din lumea televiziunii, dar şi numeroşi fani au luat cu asalt Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei, pentru a-i fi alături Margaretei Pâslaru (74 de ani). Interpreta celebrelor melodii ”Lasă-mi, toamnă, pomii verzi” şi ”Diamant fermecat” a lansat albumul "Providenţa", un proiect discografic produs de ”e-Multimedia” (Andrei Enescu, director Radio Clasic). Îmbrăcată ca o divă, cu beretă, eşarfă şi mănuşi mov şi sacou gri metalizat, Margareta Pâslaru a dat autografe pe bandă rulantă, a interacţionat cu fanii şi le-a stârnit nostalgii tuturor celor prezenţi. La eveniment ne-am întâlnit cu Gianina Corondan, Augusta Lazarov Petrescu, Lucia Popescu Moraru (văduva lui Marin Moraru), Andrei Kerestely, George Nicolescu, care a venit împreună cu soţia, şi mulţi alţii. 

Înregistrările pentru album au avut loc în studioul compozitorului Jolt Kerestely, cu care artista lucrează din anul 1964. Cu acest prilej, Margareta Pâslaru aniversează şi 60 de ani de activitate neîntreruptă (a debutat în 1958 la Casa de Cultură ”Griviţa Roşie”, fiind acompaniată de Paul Ghentzer). Drepturile de autor din vânzarea acestui album de autor ce cuprinde 20 de melodii (muzica aparține Margaretei Pâslaru) vor fi donate Asociației Nevăzătorilor din România. Din anul 1993, toate albumele realizate de artistă a avut o finalitate umanitar-caritabilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net