Vedetele caută croitorese, asistente şi cameriste. Uite ce salarii oferă Cristina Spătar şi Mihaela Borcea

Ultima actualizare:

Se apropie vara, iar vedetele au intrat în febra angajărilor. Nu, nu îşi caută ele de lucru, ci caută oameni care să lucreze pentru ele şi să le plătească un salariu lunar bunicel. Cristina Spătar şi Eli Lăslean au nevoie de croi­torese, iar Mihaela Borcea are nevoie de recepţioneri pentru hotel. Salariile pornesc de la 1.800 de lei.

Deşi activează în showbiz ca artişti, vedetele noastre îşi rotunjesc veniturile şi din alte afaceri secundare, croitorie sau turism. Spre exemplu, solista Cristina Spătar (46 de ani) deţine de mai bine de un an un atelier de croitorie care produce ţinute sub brandul ”Regina by Cristina Spătar”. Vânzările au crescut, aşa că celebra artistă are nevoie de croitorese pentru a onora numeroasele comenzi.

Cristina Spătar dă salarii de 1.800 de lei
Cristina Spătar dă salarii de 1.800 de lei

”După muzică, designul vestimentar este a doua mea pasiune. La început a fost greu, acum observ că lucrurile merg binişor. A început să crească numărul comenzilor şi nu am suficiente croitorese. Am nevoie de încă şase fete cu experinţă în cusut la maşină. Aştept să îmi scrie pe Facebook sau Instagram”, ne-a spus artista. Salariile încep de la 1.800 de lei şi cresc în funcţie de program şi de experienţa în domeniu.

Prima nevastă a lui Cristian Borcea (49 de ani) caută şi ea oameni dornici de muncă. Mihaela Borcea (49 de ani) a dat anunţuri peste tot, inclusiv pe pagina sa de socializare, pentru hotelul pe care-l deţine la mare.

Mihaela Borcea plăteşte cu 2.500 de lei
Mihaela Borcea plăteşte cu 2.500 de lei

”Complex Pam Beach Olimp angajează recepţioner, cameristă de hol, muncitori necalificaţi la bucătărie- vase şi grupuri sanitare”, scrie în postarea din 21 aprilie, care este încă valabilă. ”Da, se mai fac angajări”, ne-a confirmat recent asistenta vedetei. Salariile ajung până la 2.500 de lei. Potrivit vicepreşedintelui FPTR, salariile din domeniul turistic nu sunt deloc de neglijat. La un hotel de 4 stele, aşa cum este cel al familiei Borcea, un recepţioner este plătit cu 2.500 de lei, la fel şi camerista de hol, care este considerată ”faţa hotelului”.

Fostul hotel Muntenia din Olimp a devenit Pam Beach Hotel&Spa. Are 15 etaje, este amplasat pe faleză, beneficiază de o piscină mică, un loc de joacă pentru copii şi de două restaurante, unul cu linie de autoservire. În perioada 1-6 iunie, o săptămână de cazare costă aici 752 de lei pentru două persoane, în cameră dublă superioară, iar preţurile cresc în extra sezon. Aşadar, dacă vreţi un salariu bun şi să lucraţi pentru Cristina Spătar sau pentru Mihaela Borcea, le puteţi scrie pe Facebook sau puteţi suna la numerele indicate în anunţuri.

Două vedete şi-au găsit, anul trecut, angajaţi prin intermediul Click! Dan Bittman (56 de ani) şi-a transformat  balta din zona Săruleşti, Călăraşi, în cel mai mare parc de sporturi nautice. ”A2 Wake Park”, investiţie de 500.000 de euro.  Lacul se întinde pe circa 10 hectare şi poţi face wakeboard, schi nautic, dar şi plimbări cu tiroliana. Alexandru, fiul cel mare, se ocupă de afacere însă au nevoie de angajaţi. “Caut personal! Vreau să angajez şase studenţi pe timpul verii, care să lucreze de joi până duminică, pe un salariu rezonabil zic eu, care să fie cuprins între 2.000 şi 2.500 de lei lunar”, ne-a dezvăluit atunci solistul afacerist. La scurt timp, artistul a găsit mână de lucru.

Dar şi celebrul solist Ovidiu Komornyik a muncit pe brânci, iar tot ce a câştigat a investit într-o locaţie de vis din Vama Veche, pe care tronează numele său. “Casa OK by Ovo”, în care Ovidiu şi alţi acţionari au investit mai bine de un milion de euro, a fost inaugurată în 2015. Anul trecut el îşi căuta cameriste şi o persoană care să tundă grădina. Ajutoarele au venit rapid. 

Eli Lăslean are nevoie de o specialistă în comunicare

Eli Lăslean oferă salariu în funcţie de experienţă
Eli Lăslean oferă salariu în funcţie de experienţă

Şi Eli Lăslean, designerul care o îmbracă pe prima doamnă a României, Carmen Iohannis, are nevoie de croitorese. ”Angajăm de urgenţă, part time, croitoreasă cu experienţă”, a anunţat aceasta pe Facebookul ei. În atelierul cochet din Arad, vin nenumărate doamne şi domnişoare pentru a li se lua măsuri. Sezonul nunţilor şi al botezurilor a început, aşa că a crescut şi numărul cererilor. Creatoarea de modă nu are nevoie de angajaţi doar la Arad, ci şi în Bucureşti. ”Mi-ar trebui cineva specializat pe partea de comunicare. Zilele acestea voi veni în Bucureşti şi să sperăm că voi rezolva şi această problemă”, ne-a spus Eli Lăslean. 

Bianca Drăguşanu măreşte echipa la atelierul de modă 

Bianca Drăguşanu e cea mai darnică: 3.000 de lei, lunar
Bianca Drăguşanu e cea mai darnică: 3.000 de lei, lunar

Afacerea Biancăi Drăguşanu (34 de ani) cu atelierul de haine merge foarte bine. Există cerere mare din partea domnişoarelor care îşi doresc să arate perfect în creaţiile semnate de către  diva blondă, motiv pentru care ea este nevoită să îşi mărească echipa de angajaţi. Croitoresele cu experienţă sunt invitate să se prezinte la un interviu şi o probă. Salariul este de 3.000 de lei. Rochiile de mireasă create de Bianca ajung şi la 2.000 € bucata, iar cele lungi, de seară, din mătase naturală, se vând cu preţuri cuprinse între 700 şi 2.000 de lei. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net