Vedetele din România, mai tari ca pandemia! Au reuşit să facă bani chiar şi fără concerte

image
Trăistariu are 6 garsoniere de închiriat în Mamaia

Anul trecut a fost unul greu pentru cântăreţi. N-au mai avut concerte şi evenimente muzicale, aşa că fiecare s-a descurcat cum a putut. Cei mai mulţi s-au reorientat şi s-au întreţinut din alte surse de venit. Click! îţi spune din ce au făcut bani vedete ca Dorian Popa, Antonia, Smiley, Horia Brenciu şi Loredana.

2020, an de pandemie, a fost unul greu pentru actorii şi cântăreţii de la noi. Cei mai mulţi au fost obligaţi să stea acasă pentru că nu au mai avut concerte sau evenimente de susţinut. Cei mai mulţi dintre aceştia au trăit din „banii de la ciorap”, însă au găsit şi alte idei de a face bani. 

Imobiliare

image
Dorian Popa l-a lansat pe Chelutzu în muzică

Mihai Trăistariu (40 de ani) a trăit anul acesta din închiriat apartamentele de la mare pentru turişti. El are şi o şcoală de muzică, însă cei mai mulţi bani i-a câştigat din închirierea caselor sale de la Mamaia. 6 garsoniere şi un apartament cu două camere l-au ajutat pe Mihai să iasă din această criză financiară.   

image
Antonia a făcut reclamă la bijuterii

Online

Dorian Popa (32 de ani) s-a ocupat în special de canalul său de Youtube, dar şi de magazinul online cu produse care îi poartă numele. În vară a lansat o piesă cu Chelutzu, câinele său, pe care l-a făcut vedetă şi cu care a mai împuşcat câteva reclame. În plus, şi-a terminat casa şi a cumpărat un teren pe care vrea să facă un cartier rezidenţial. Lui Dorian i-a mers bine şi din televiziune, reuşind chiar să-şi schimbe maşina şi să le cumpere maşini şi mamei, şi iubitei lui.   

image
Anda Adam a lansat o colecţie de costume de baie

Reclame

Chiar dacă nu au cântat, au făcut reclame la diverse produse. Iar în această categorie intră Antonia (31 de ani), care a fost imaginea unor produse de înfrumuseţare, încălţăminte, dar şi bijuterii. Ruby (31 de ani) a prins şi ea un contract cu un cazino, iar Horia Brenciu (48 de ani) cu un lanţ de magazine, la fel ca şi Andra (34 de ani) şi copiii ei, Eva şi David.

image
Costi Ioniţă a reapărut la Masked Singer România

Şi Smiley (37 de ani) a mâncat chipsuri cu Feli, iar apoi a făcut reclamă pentru o bancă importantă.  

Emisiuni tv

Unele vedete au prins contracte la diferite emisiuni de televiziune, fiind deja implicate fie ca juraţi, fie ca prezentataori. Dintre aceştia îi amintim pe Delia (38 de ani) la emisiunile TV de la Antena 1 - "iUmor" şi "X Factor", Smiley la "Românii au talent" şi ediţia specială din "Vocea României", unde au mai fost Tudor Chirilă, Andra, Irina Rimes, Horia Brenciu şi Marius Moga, Andreea Bălan - la "Te cunosc de undeva" sau Ştefan Bănică, Loredana şi Florin Ristei - la "X factor".  

image
Anna Lesko, cea mai sexy de la Fermă

Alţi solişti sau soliste au prins contracte pe post de concurenţi la diferite emisiuni de televiziune sau reality-show-uri. Astfel că Oana Radu, Alexandra Ungureanu sau Raluca Tănase de la Bambi au fost concurente la "Bravo, ai stil! Celebrities". Ami, Adda sau Andrei Ştefănescu au participat la "Te cunosc de undeva", iar Andreea Antonescu, Anna Lesko sau Anda Adam au participat la "Ferma: orăşeni versus săteni", de la Pro TV.  

jurati iumor 1 jpeg
Anna Lesko, cea mai sexy de la Fermă

Piese noi

S-au făcut bani şi din muzică, iar Liviu Teodorescu (28 de ani) nu numai că a compus piese pe care le-a vândut, dar a şi scos melodii care au fost în topuri. Solistul şi-a luat anul trecut o maşină din banii pe care i-a făcut. Costi Ioniţă (42 de ani) a avut o revenire spectaculoasă şi a făcut muzică de petrecere. Şi Alex Velea a schimbat macazul şi, în afară de scandalurile cu foştii lui colegi, Mario Fresh şi Lino Golden, dar şi cu impresarul, a făcut destui bani alături de Jador, noul star al muzicii de petrecere.   

Cosmetice sau haine

Lora şi-a lansat o cremă magică, Anda Adam a făcut o linie de costume de baie, iar Irina Rimes a lansat o linie de tricouri şi nu numai, la fel ca şi alte multe vedete precum Lavinia, Andra Gogan, Delia, Lidia Buble sau Theo Rose.  

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
Zalomir2 jpg
Rusi mobilizati FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png