Vedetele, emoţionate în prima zi de şcoală. Alina Laufer, Cosmin Stan şi Gabriela Cristea şi-au condus copiii la ore

Ultima actualizare:

    Karina a intrat  în clasa a şaptea. Alina Laufer  mai are doi  gemeni cu cel de-al  doilea soţ, Ilan Laufer
Karina a intrat în clasa a şaptea. Alina Laufer mai are doi gemeni cu cel de-al doilea soţ, Ilan Laufer

Cu zâmbetul pe buze, dar şi cu multe emoţii! Aşa au început şcoala sau grădiniţa copiii vedetelor. Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, Alina Laufer şi prezentatorul PRO TV, Cosmin Stan, şi-au condus odraslele în prima zi de şcoală şi de grădiniţă.

Oficial, pe data de 13 septembrie se vor redeschide şcolile, însă câţiva dintre părinţi trec deja prin emoţiile primei zile de şcoală sau de grădiniţă. La unităţile private de învăţământ uşile s-au deschis ceva mai devreme faţă de sistemul de stat, iar Click! vă prezintă câţiva părinţi din showbiz, cu odraslele lor de mână şi ghiozdănelele în spate.

Alina Laufer are o fiică adolescentă, în vârstă de 15 ani, din fosta căsnicie cu artistul Jorge, sau George Papagheorghe pe numele său real. Karina este în clasa a şaptea şi învaţă la o şcoală privată din Corbeanca. În 2018, Karina a fost înscrisă şi a urmat cursurile unei şcoli de stat din Miami, acolo unde se mutase mama ei. Însă, odată cu revenirea acesteia în ţară, a urmat o şcoală de aici. Miercuri, 1 septembrie, îmbrăcată în uniformă, cu cravată, şi-a luat la revedere de la surioara mai mică.

Alina Laufer a născut în primăvară doi gemeni, băieţel şi fetiţă, care deşi au venit pe lume prematur acum sunt sănătoşi tun şi zâmbesc continuu. “Astăzi (n.r. miercuri) Karina a început clasa a VII-a! Unde a zburat timpul, copil frumos şi cuminte? Parcă ieri erai cât surioara ta, parca ieri te-am dus pentru prima dată la grădiniţă, la şcoală… Hai mai rămâi mică puţin, deoarece mi-e groază de prima zi de liceu. Te iubeşte mami, să ai un an minunat, aşa, ca tine”, i-a urat Alina Laufer, mama ei, pe reţelele sociale.

Cosmin Stan are copiii la «Cambridge School»


    Cosmin Stan are  o fată, Maya, şi  un băiat, Mark
Cosmin Stan are o fată, Maya, şi un băiat, Mark

Tot miercuri a fost prima zi de şcoală şi pentru copiii lui Cosmin Stan, prezentatorul ştirilor de la PRO TV. Maya şi Mark  învaţă la “Cambridge School”, iar pe 1 septembrie au păşit cu ghiozdanele în spate, în clasa de studii. “Mark, de 10 ani, şi Maia, de 6 ani, sunt echilibraţi, plini de viaţă şi dornici întotdeauna de aventură. Pentru că i-am luat cu noi peste tot încă de când s-au născut, sunt la rândul lor mari iubitori de călătorii aşa că aşteaptă cu sufletul la gură orice plecare cu avionul”, ne-a mărturisit Cosmin Stan despre copiii săi, într-un interviu mai vechi.

Pentru Gabi Cristea şi Tavi Clonda emoţiile au fost până la cer, cum s-ar spune. Cele două fiice ale lor, Bella Victoria - 2 ani şi jumătate, şi Thea Iris, de 4 ani, au mers la o grădiniţă din apropierea casei lor. “Pentru noi a fost azi prima zi de «grădi» din noul an educaţional. Emoţiile au fost incredibil de puternice, dar a fost doar veselie şi bucurie. Vedeţi toate întâmplările în noul sezon «Mămici de pitici cu lipici» de la Antena Stars,  începând de sâmbătă la ora 18”, a scris Gabi Cristea în dreptul fotografiei în care îşi ţine odoarele de mână.


    Fetiţele Gabrielei  Cristea au început  grădiniţa
Fetiţele Gabrielei Cristea au început grădiniţa

Şcolile de stat, deschise fizic până la incidenţa de 6 la mie

Şcolile de stat din România îşi deschid porţile luni, 13 septembrie. Autorităţile au decis ca toţi elevii şi preşcolarii să meargă fizic la clase până când incidenţa îmbolnăvirilor din localitate ajunge la 6 la mie. Peste acest prag, până la instituirea carantinei, mai pot merge la clasă doar copii de creşă, grădiniţă şi elevii din învăţământul special. Ca măsuri de protecţie, se mizează în continuare pe distanţare fizică, fluxuri de intrare şi de ieşire, dezinfectarea mâinilor, aerisirea frecventă. Masca e obligatorie la interior, dar nu şi la exterior. La apariţia unui caz de COVID într-o clasă, cursurile se suspendă timp de 14 zile. Se pot relua din ziua a 8-a pentru elevii care se testează. Excepţie fac elevii vaccinaţi sau trecuţi prin boală care pot merge în continuare fizic.

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net