Vedetele își împrumută dietele! La ce regim s-a decis Oana Roman să apeleze

Adelina Pestrițu a reușit să slăbească 13 kilograme prin intermediul dietei proprii
Adelina Pestrițu a reușit să slăbească 13 kilograme prin intermediul dietei proprii

Oana Roman a dezvăluit că face eforturi pentru a scăpa de kiliogramele nedorite, fosta prezentatoare TV apelând chiar la o dietă „inventată” de o vedetă autohtonă. Oana a mărturisit, totuși, că nu poate urma regimul cu strictețe în fiecare zi, însă încearcă pe cât posibil să mănânce echilibrat.

După ce i-a dat naștere fetiței sale, Adelina Pestrițu s-a confruntat cu o problemă cunoscută de toate proaspetele mămici: greutatea în plus. Cum în timpul sarcinii se acumulează kilograme nedorite, Adelina și-a dorit să scape de ele printr-o formulă rapidă. Vedeta a inventat un regim bazat pe consumul preponderent al unui singur aliment: somonul, de acolo și numele pe care îl poartă dieta: somodietă.

Cum Oana Roman s-a confruntat și ea cu problema greutății de-a lungul timpului, fiind adesea ținta unor comentarii răutăcioase din această cauză, vedeta s-a decis să urmeze dieta propusă de Adelina Pestrițu, deși îi este greu să o țină în fiecare zi. Oana a dezvăluit că a apelat și la alte trucuri, totuși, ajungând să elimine complet masa de prânz din programul său alimentar.

Oana Roman a dezvăluit că urmează o dietă pentru a pierde în greutate
Oana Roman a dezvăluit că urmează o dietă pentru a pierde în greutate

Ce eforturi face Oana Roman pentru a slăbi

„Nu reușesc să țin dieta Adelinei Pestrițu în fiecare zi, dar am învățat din toată combinația asta ca în timpul zilei să nu mănânc mare lucru și să-mi ia o pungă din aceea cu alune, caju și nuci. Sunt extraordinar de sănătoase și în dietele vegane se recomandă foarte mult, pentru că sunt bune și pentru digestie și pentru sănătate. Nici nu îngrașă foarte tare dacă le mănânci într-o cantitate rezonabilă.

Practic, masa de prânz am cam eliminat-o, în sensul că îmi iau o pungă din aceea și mănânc din ea la prânz. Dimineața oricum eu nu mănânc foarte mult. Cel mult mănânc o banană sau o felie de pâine prăjită cu brânză. Seara.. în general Marius gătește sau mergem la restaurant. În general încerc să echilibrez lucrurile cât de mult pot”, a declarat Oana Roman pentru revista Viva.


    Adelina Pestrițu a reușit să slăbească 13 kilograme prin intermediul dietei proprii Foto: EDA blog
Adelina Pestrițu a reușit să slăbească 13 kilograme prin intermediul dietei proprii Foto: EDA blog

Ce presupune somodieta

„Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambițioasă și îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme. Mă tot gândeam ce dietă să țin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Și am zis așa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc”, explica Adelina Pestrițu, în urmă cu ceva vreme.

„Dimineața: somon fume cu pâine prăjită și unt sărat, 2 felii, avocado, o banană sau un măr verde, un suc de mere sau sfeclă roșie, merge și o cafea cu lapte cu zahăr brun. Prânz: supă de legume. Simplă. Storci o jumătate de lămâie în bol. Poți încerca și supă de tăiței sau găluște care este minunată. Tot cu lămâie.Gustări: migdale/caju/pomelo/mere verzi”, este dieta inventată de Adelina Pestrițu.

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
filme de craciun
concediul de odihnă
Multe localități din Siberia nu au căldură FOTO SHUTTERSTOCK
iulian juncanaru, stomatolog mort FOTO Faceb jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg