Vedetele îşi repară faţa şi corpul după chinurile de la «Fermă»! «S-au închis» în saloanele cosmetice şi bagă bani grei în tratamente EXCLUSIV


  Gina Pistol, 400 de euro. A scăpat de celulită la -8 grade Celsius şi şi-a întinerit faţa prin tratament cu radiofrecvenţă
Gina Pistol, 400 de euro. A scăpat de celulită la -8 grade Celsius şi şi-a întinerit faţa prin tratament cu radiofrecvenţă

Viaţa la ţară, cu praf, noroi, bălegar, dar fără apă curentă, creme şi cosmetice la discreţie, şi-a pus amprenta pe tenul de porţelan al vedetelor noastre. Cum s-a terminat emisiunea „Ferma Vedetelor”, concurentele Vica Blochina şi Gina Pistol, dar şi prezentatoarea Iulia Vântur au intrat în reparaţii.

Click! a aflat ce tipuri de tratamente cosmetice costisitoare le vor reda zâmbetul divelor noastre şi vă dezvăluim, în exclusivitate, secretele lor. Gina Pistol (33 de ani) a participat recent la deschiderea unei clinici de înfrumuseţare din Bucureşti, unde nu a ratat câteva sedinţe de CoolTech. Ce înseamnă asta? Ei bine, blonda a dat jos câţiva centimetri de pe talie şi de pe coapse cu ajutorul unui sistem de răcire (-8 grade), încorporat într-un dispozitiv cu vacuum.

O şedinţă de 70 de minute costă 450 de lei, dar pentru rezultate perfecte e nevoie de cel puţin 4 şedinţe, adică de vreo 1.800 de lei (400 euro). Gina nu s-a oprit însă aici şi a mai trecut şi pe la altă clinică, pentru noi îmbunătăţiri, de data aceasta la faţă, unde şi-a făcut tratament cu radiofrecvenţă. După trei luni petrecute la “Ferma Vedetelor” (PRO TV), în condiţii cu care nu a fost deloc obişnuită, şi Vica Blochina (39 de ani) a decis că are nevoie de o “reparaţie” generală.

Vica Blochina, 20.000 de euro. Şi-a injectat propriul sânge în faţă, apoi a plecat în Turcia, la detoxificare
Vica Blochina, 20.000 de euro. Şi-a injectat propriul sânge în faţă, apoi a plecat în Turcia, la detoxificare

Blonda orginară din Lituania s-a supus unui program destul de strict în ceea ce priveşte ritualurile de înfrumuseţare, terapii care au costat peste 20.000 de euro. Astfel, Vica a început cu un tratament de rejuvenare facială, cunoscut sub numele de “Terapia Dracula”. Concret, i se recoltează sânge, acesta se transformă în plasmă cu celule active şi i se injectează în anumite puncte ale feţei. Acesta nu este singurul artificiu la care a apelat Blochina.

Pentru întregul organism, blondina a plecat în Turcia, la o clincă-spa, acolo unde a urmat un tratament de detoxificare, timp de şapte zile.  La clinica din Antalya, fosta iubită a antrenorului Victor Piţurcă s-a hrănit doar cu sucuri naturale, care au înlocuit mesele, a  făcut yoga şi meditaţie.

Iulia Vântur, tratament cu acid hialuronic, de 900 de euro

Iulia Vântur se reface după viaţa la ţară cu sport, meditaţie şi terapii de înfrumuseţare
Iulia Vântur se reface după viaţa la ţară cu sport, meditaţie şi terapii de înfrumuseţare

Prezentatoarea show-ului, Iulia Vântur (34 de ani), vrea şi ea un ten de porţelan după 3 luni petrecute la Cocani (jud. Dâmboviţa), acolo unde au avut loc filmările. De 2 ani, ea este abonata unui salon de înfrumuseţare, unde-şi face tratamente care sar de 150 de euro şedinţa. “La faţă îşi face Intraceuticals, un tratament cu vitamina C şi acid hialuronic, pe care-l folosesc Madonna, Kim Kardashian, Eva Longoria, Valentina Pelinel, Andreea Marin şi multe altele. Şi-a făcut vreo 6 şedinţe, în total de 900 de euro. Te scapă de riduri şi hidratează”, ne-au spus surse de la clinica respectivă.

Au stat 3 luni la ţară, la Cocani

Show-ul a fost câştigat de George Vintilă
Show-ul a fost câştigat de George Vintilă

Pe 9 martie, la PRO TV a debutat “Ferma Vedetelor”, cel mai lung reality-show din România. Timp de 3 luni, 16 vedete au renunţat la traiul de la oraş şi au locuit la o fermă din pădurea Cocani, în condiţii precare, de acum 100 de ani. Show-ul a fost câştigat de George Vintilă, care a pus mâna pe premiul de 25.000 de euro, dar în finală au mai ajuns Dan Helciug, Vica Blochina şi Augustin Viziru.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
alex piturca cristina ich jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png