Vedetele își vând ținutele pe care nu le mai poartă. Claudia Pătrășcanu și-a relansat afacerea cu haine după divorț

Ultima actualizare:
Preţ sandale: 80 de lei
Preţ sandale: 80 de lei

Prezentatoarele Majda Aboulumosha şi Ela Crăciun, dar şi Claudia Pătrăşcanu, solista trupei ”Sexxy”, se descurcă la vreme de pandemie. Pe lângă veniturile din tv şi din muzică, ele mai scot un ban pentru familie şi din vânzarea ţinutelor pe care nu le mai poartă.

Majda Aboulumosha (33 de ani), vedeta Antena Stars, a postat pe Facebook câteva fotografii cu articolele vestimentare de care nu mai are nevoie. Ea îşi atrage clientele cu un mesaj emoţionant: ”Zi frumoasă să aveţi !Aşa cum am promis, azi fac o postare cu hăinuţele pe care nu le mai port şi sunt în condiţii foarte bune, nu au defecte ascunse şi au fost iubite de mine. O să vă rog frumos să rezervaţi în postare ca să pot ţine cont de ordine. După ce aţi făcut rezervarea cu produsul dorit, am rugămintea să-mi trimiteţi mesaj dacă rămân sigur, în cazul în care nu le doriţi mi-ar plăcea să pot veni cu informaţii spre a doua rezervare. Vă las mărime, preţ şi firma în descrierea pozei! V-am ataşat şi încălţăminte! Vă îmbrăţişez”. 

Gecile costă 140 de lei
Gecile costă 140 de lei

Claudia vinde sacoul care îi venea de minune, la preţul de 70 de lei
Claudia vinde sacoul care îi venea de minune, la preţul de 70 de lei

Prin urmare, vă puteţi achiziţiona sandale cu toc, la preţuri cuprinse între 40 şi 180 de lei, salopete colorate, cu 90 de lei, rochii elegante, cu doar 50 de lei, şi geci din blugi, pictate de Majda, cu 140 de lei. De altfel, vedeta a scos la vânzare, cu 17.000 de euro, şi rulota cu dulciuri, semn că nu stă deloc bine pe plan financiar, după ce pandemia de coronavirus i-a blocat activitatea artistică în filme şi în seriale tv. 

Rochiţa albastră a Claudiei, 250 de lei
Rochiţa albastră a Claudiei, 250 de lei

Iar Claudia Pătrăşcanu (41 de ani), fosta solistă a trupei ”Sexxy”, aflată în proces de divorţ cu Gabi Bădălău, ne invită pe site-ul @magic_vintage_style,  unde s-a pozat cu hăinuţele păstrate în stare bună, şi pe care le dă la preţuri de 50 de lei, pentru cămăşi şi bluze, şi de 250 de lei, pentru rochiile elegante.

Ela Crăciun dă rochiţa cu 100 de euro
Ela Crăciun dă rochiţa cu 100 de euro

Dar şi Ela Crăciun (38 de ani), prezentatoarea emisiunii ”Numai de bine” (Antena 3), şi mamă a trei copii, a anunţat că multe dintre rochiţele ei se pot comercializa, pe @sale_resale.ro, la preţuri cuprinse între 20 şi 500 de lei.

Rochiţa portocalie costă 100 de lei
Rochiţa portocalie costă 100 de lei

”În această perioadă de izolare, mi-am dat seama că în viaţă nu avem nevoie de foarte multe lucruri pentru a fi fericiţi. Cu cât ne simplificăm viaţa, cu atât va fi mai bine. Am decis să îmi păstrez o garderobă de bază şi să fiu mai atentă când îmi fac cu ochiul tot felul de oferte de la magazinele online. Îmi plac hainele şi genţile, însă realizez că am cumpărat compulsiv în ultimii ani. Am în dressing multe piese vestimentare şi accesorii care cu siguranţă ar fi motiv de bucurie pentru multe persoane. Pe cele care pot fi purtate frecvent le voi dona, iar cele pentru ocazii speciale pot fi cumpărate online, la preţuri bune”, ne-a spus Ela Crăciun.


    Rochiţa portocalie costă 100 de lei
Rochiţa portocalie costă 100 de lei

Citește și: 

Claudia Pătrăşcanu, divorţ dificil de Gabi Bădălău: «Îmi trimite mesaje de ameninţare din vacanţele cu diferite doamne»

Cum s-a apucat Majda Aboulumosha de făcut dulciuri: «La mine în bucătărie miroase zilnic a sărbătoare»

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net