Vedetele noastre sunt sclavele luxului. Uite cum aruncă cu banii pe accesorii la care unii doar visează

image
Bianca Draguşanu, sandale Valentino, 3.000 lei

Au zeci de mii de euro în conturi, aşa că nu le ustură la buzunare dacă dau câteva sute pe o pereche de pantofi. Divele mondene ţin pasul cu moda şi ne iau ochii la evenimente cu ţinutele lor extravagante. Click! a aflat ce preţuri ameţitoare au investit recent în încălţămintea cu toc.

Antonia (25 de ani) a strălucit în urmă cu două săptămâni la petrecerea FHM din clubul BOA, acolo unde a primit şi titlul de cea mai sexy femeie din lume. Solista a uitat pentru o seară de problemele pe care le are cu soţul Vincenzo Castellano, cu care se luptă pentru custodia micuţei Maya, şi a atras toate privirile cu ţinuta ei extravagantă.

Toţi ochii au căzut pe cizmele lungi până la coapse, cu şireturi, care te duc cu gândul la un ciorap sexy, cu port-jartier. Click! a aflat că acestea aparţin brandului Tony Bianco, lider pe piaţa din Australia, iar pe site-urile de specialitate se vând cu 420 de dolari, adică 1.344 de lei. Şi Bianca Drăguşanu (32 de ani) a plătit o avere pe celebrele sandale Valentino cu ţinte, pe care le vedem şi în picioarele divelor de la Hollywood.

Laura Cosoi preferă firmele româneşti

700 de euro costă asemenea “bijuterii”, adică 30 de milioane de lei vechi. În ultima vreme, Anda Adam (34 de ani) nu se mai desparte de superbele botine cu franjuri, marca Christian Louboutin, care costă 5.000 de lei, adică de vreo şapte ori salariul minim pe economie. Delia Matache (32 de ani) preferă încălţămintea sport, dar nu se uită la bani atunci când are nevoie de tocuri.

Solista a dat 28 de milioane de lei vechi pe o pereche de pantofi Louboutin aurii. În urmă cu o lună, Laura Cosoi (32 de ani) a mizat la petrecerea VIVA pe sandale sexy, aurii, de la brand-ul românesc Musette. O pereche costă 600 de lei.

Foarte şocantă a fost apariţia Cristinei Ciobănaşu (17 ani) la acelaşi eveniment. Solista din LaLa Band a purtat platforme Yohji Yamamoto, designerul japonez preferat şi de Irinel Columbeanu. Ciudăţeniile din picioarele adolescentei costă 1.700 de lei.

image
Laura Cosoi, sandale aurii Musette, 600 lei
image
Delia Matache, pantofi Louboutin, 2.800 lei
image
Cristina Ciobanasu, sandale Yohji Yamamoto, 1.700 lei
anda adam 13 jpeg
Anda Adam, cizme Louboutin, 5.000 lei
antonia jpeg
Anda Adam, cizme Louboutin, 5.000 lei
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
FotoJet (1) jpg
iulia albu
meghan markle harry regina jpeg
pensionar violator jpg
Avioane F-35 FOTO f35.com
image
image
image
image
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif