Vedetele «se bat» în bolizi de lux. Au umplut parcarea Antena 1 cu maşini de 250.000 €

Ultima actualizare:

Artiştii au filmat, miercurea trecută, pentru ”Revelionul Starurilor 2019”, program de divertisment care va fi difuzat pe 31 decembrie, de la orele 22.00, de Antena 1. Patru invitaţi de calibru şi-au afişat, cu acest prilej, şi maşinile din dotare, aşezate cuminţi, una lângă cealaltă, ca la expoziţie.

Pe vremuri, vedetele veneau la filmări cu taxiul, pentru a se concentra pe scenariul emisiunilor unde erau invitaţi. Iată însă că, mai nou, toţi se urcă la volanul maşinilor proprietate personală, şi, cu chiu, cu vai, după mai bine de două ore de trafic intens, ajung şi la destinaţie. Miercuri, fotoreporterii Click! au surprins patru dintre cei 121 de invitaţi la ”Revelionul Starurilor 2019”, prezentat de Dan Negru, în timp ce-şi lăsau, cuminţi, maşinile în parcarea de la Romexpo, prilej pentru ceilalţi şoferi să admire colecţia de maşini cu şoferi marca VIP.

Prima şi-a făcut apariţia solista Andreea Bălan (34 de ani), care, deşi este însărcinată în şapte luni, a respectat ora de începere a filmărilor. Avea portbagajul autoturismului ei, Range Rover Evoque, în valoare de 60.000 de euro, plin cu haine de scenă, primind însă ajutor din partea unui coleg, care i-a cărat plasele cu ţinutele de sărbătoare. Lângă ea a mai parcat Adrian Enache (52 de ani), care are în dotare un Mercedes E Classe, de 30.000 de euro, la volanul căruia a mai fost surprins adesea prin oraş. El şi-a adus costumul de schimb într-o husă specială, de protecţie, şi n-a plecat din parcarea Romexpo, până nu s-a convins că autoturismul este parcat regulamentar. 

Dorian Popa are  BMW X 6, de  80.000 de euro
Dorian Popa are BMW X 6, de 80.000 de euro

Cât îl priveşte pe Jorge, şi el posesorul unui BMW X 6, de 80.000 de euro, acesta s-a întors din drum de câteva ori, pentru că mai uitase câte ceva. El a venit îmbrăcat şi aranjat de acasă, în comparaţie cu ceilalţi colegi, care şi-au schimbat hainele de stradă la garderobă, apoi au trecut şi pe la machiaj, pentru a fi pudraţi. Până la sfârşitul anului, artiştii sunt prinşi cu înregistrările tv, dar şi cu zecile de concerte, aşa că au nevoie de un machiaj profesionist, pentru a-şi acoperi cearcănele. Şi, chiar dacă este însărcinată, iar peste două luni va naşte o fetiţă, Andreea Bălan nu a renunţat la tradiţionalele concerte de Revelion, pe care anul acesta le va susţine în câteva localuri de pe Valea Prahovei. Îi va fi însă aproape soţul ei, actorul George Burcea, cu care mai are o fiică, pe Ella, în vârstă de doi anişori. 

Şi-a vopsit autoturismul cu spray

Dorian Popa şi  Andrian Enache  au filmat pentru  “Revelionul Starurilor  2019” (Antena 1)
Dorian Popa şi Andrian Enache au filmat pentru “Revelionul Starurilor 2019” (Antena 1)

Dorian Popa se pozează în tot felul de ipostaze amuzante pentru fanii lui, de pe Internet: „Pentru subscriberii mei, sunt dispus să fac foarte multe. Nu sunt nebun să zic orice, pentru că este o expresie mult prea mare, dar sunt dispus să fac multe, chiar foarte multe. La 500.000 de subscriberi am făcut bungee jumping de la 150 m între munţi, am pilotat un avion, am intrat în mare pe 11 aprilie şi am ieşit în chiloţi la Unirii la ora 6.00. Iar acum la un milion, mi-am vopsit maşina cu spray-ul şi m-am vopsit şi pe mine. Oamenii conştientizează că sunt din ce în ce mai nebun. Am şi în arborele genealogic nebunia asta. E din bunici-străbunici. Am o latură psihică mai şubredă, cum s-ar spune”, a dezvăluit Dorian Popa, pentru Antena Stars. Maşina lui este un BMW X 6, în valoare de 80.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
banner adina halas badea png
image png
banner gabriela cristea png
image png
Katy Perry prezentare de modă, Paris 2024  Foto Gettyimages
image
actualitate.net
image
actualitate.net