Vedetele se bat pe ele pentru muşchi şi "pătrăţele"! Cele mai căutate profe de fitness!

Ultima actualizare:

    Gina Pistol a fost antrenată de Carmen Fit (in negru) pe Internet. Recent, cele două s-au văzut şi faţă în faţăfoto: arhivă personală
Gina Pistol a fost antrenată de Carmen Fit (in negru) pe Internet. Recent, cele două s-au văzut şi faţă în faţăfoto: arhivă personală

O modă lăudabilă le-a cuprins, mai nou, pe vedetele din România, pe care chiar ar putea s-o copieze orice fan. Nu vorbim despre alimentaţia vegană sau despre operaţii estetice, ci despre muncă asiduă în sala de sport. Click! îşi arată care sunt cele mai "vânate" antrenoare din România.

Le recomandă rezultatele uimitoare pe care le au cu elevele lor, anii de experienţă, pregătirea în domeniu, dar şi propria siluetă. Cum nu te duci să-ţi repari dinţii la un stomatolog cu carii sau cum nu-ţi prezintă credibilitate un nutriţionist rotofei, aşa şi antrenoarele de sport sunt propria carte de vizită. Toate cele patru, pe care vi le prezentăm acum, au gambe de căprioară, abdomen precum stânca, fese ferme şi braţe perfecte. Aşadar, să tot lucrezi sub îndrumarea lor!

Mihaela Cernea şi Dana Budeanu se antrenează cu Luiza Bucur

"Singura antrenoare care m-a făcut să iubesc sportul!". Asta spune Mihaela Cernea (39 de ani), fosta solistă a trupei Class, despre Luiza Bucur, profa de sport care a ajutat-o să fie în formă maximă. Mămică a doi copii, Mihaela mănâncă acum sport pe pâine, iar exerciţiile fizice şi dieta corectă o fac să arate ca la 20 de ani.


    Luiza Bucur (stânga), la un antrenament cu Mihaela Cernea (cu maiou roşu) şi alte elevefoto: arhivă personală
Luiza Bucur (stânga), la un antrenament cu Mihaela Cernea (cu maiou roşu) şi alte elevefoto: arhivă personală

Luiza Bucur a colaborat cu Radu Teodorescu, celebrul antrenor de fitness de la Hollywood, alături de care a scris şi o carte de nutriţie şi de întreţinere corporală. A mai lucrat cu Cristina Rus, Daciana Sârbu, Monica Bârlădeanu. "Nu am ştiut de la început că acesta va fi drumul meu, dar nu pot spune nici că a fost o întâmplare. Eram în facultate – Facultatea de Biologie – şi cea mai bună prietenă mi-a făcut cadou un abonament la sală. Tocmai scăpasem de câteva kilograme în plus şi am prins repede gustul antrenamentelor periodice. Într-o zi, antrenoarea de aerobic nu a ajuns şi mi s-a propus să predau eu ora. Am ezitat puţin, mă gândeam că nu aş putea… Am acceptat şi, după 10 minute, am simţit că trebuie să fac acest lucru. În ideea de a putea profesa şi de a rămâne instructor la sală, conducerea mi-au propus să merg la cursuri de iniţiere. M-au ajutat foarte mult cunoştinţele din facultate, am învăţat şi m-am descurcat bine la cursuri şi stagii şi am ajuns în echipa de antrenori Radu Teodorescu. Cred că aceasta a fost una din marile realizări profesionale de până acum. De atunci, am început să antrenez", povestea Luiza Bucur despre începuturi, pentru http://www.miss-sport.ro.


    Dana Budeanu lucrează de 13 ani cu Luiza Bucur şi e mândră de rezultatefoto: arhivă personală
Dana Budeanu lucrează de 13 ani cu Luiza Bucur şi e mândră de rezultatefoto: arhivă personală

Tot cu ea se antrenează şi creatoarea de modă Dana Budeanu, iar recent, aceasta i-a mulţumit, public, pe Facebook. "Nu, picioarele nu sunt ale mele, sunt ale ei. Luiza Bucur, de 13 ani", a scris Dana Budeanu în dreptul unui colaj cu fotografii sexy, care o înfăţişau în rochii scurte.


    Sala de sport a Luminiţei Nicolescu este a doua casă pentru Valentina Pelinelfoto: CLICK!
Sala de sport a Luminiţei Nicolescu este a doua casă pentru Valentina Pelinelfoto: CLICK!

Luminiţa Nicolescu scoate untul din Valentina Pelinel

În ciuda vârstei, Luminiţa Nicolescu (61 de ani) le dă clasă multor vedete tinerele, care sunt prea leneşe ca să transpire la sala de fitness. Pe profa de sport a Valentinei Pelinel (36 de ani) o ştiţi şi de la PRO TV, pentru că în 2015 a participat la show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici", filmat în jungla din Africa de Sud. Pe Valentina a sculptat-o şi înainte de a naşte, dar şi după, iar acum fotomodelul ar putea oricând să revină pe podium, deşi spune că s-a lăsat de această meserie. Pe lângă condiţie fizică, Luminiţa Nicolescu are şi câteva secrete, pe care ni le-a împărtăşit într-un interviu.„Eu am un stil de la care nu mă abat. Spre exemplu, chiar dacă mă duc cu prietenii  la restaurant, ei mănâncă ce vor, eu de-ale mele. Nu beau deloc alcool, nu beau sucuri, decât fresh-urile pe care mi le fac în casă, nu mănânc dulciuri... Sunt lacto-ovo-vegetariană. Consum un ou pe lună, în rest, foarte multe fructe şi legume”, spune Luminiţa. Andreea Raicu, Iuliana Marciuc, Adina Buzatu, Catinca Roman au fost şi ele elevele profei sexagenare.


    Aşa arată acum Gina Pistol, la 52 de kilogramefoto: arhivă personală
Aşa arată acum Gina Pistol, la 52 de kilogramefoto: arhivă personală

Carmen Fit a slăbit-o pe Gina Pistol cu exerciţii pe Internet

Nou intrată în branşa antrenoarelor VIP este Carmen Fit, originară din Braşov. În timp record, dar şi cu o metodă inedită, aceasta le-a făcut bombe-sexy pe Gina Pistol, Ioana Tamaş (soţia stelistului Gabi Tamaş) şi Corina Bud. Carmen Fit a reuşit să le antreneze pe bucureştence pe Internet, trimiţându-le fimuleţe cu exerciţii complexe. Recent, într-un interviu pentru Click!, Carmen şi Gina au povestit cum au lucrat împreună. “Multe fete din Bucureşti, persoane publice din România, apelează la mine. Gina Pistol, Corina Bud, Ioana Tamaş, Nicole Cherry. În general, sunt soţii de fotbalişti şi cântăreţe, persoane publice care apar pe sticlă. Chiar dacă nu au timp să ajungă în Braşov, fac cu ele antrenamente la distanţă (n.r. prin live-uri pe Internet sau filmuleţe video). Trebuie însă să fie foarte motivaţi ca să se apuce singuri de lucru, dar să respecte şi dieta”, ne-a mai declarat sexy-antrenoarea. “Fac sport de trei ori pe săptămână. O oră şi jumătate durează antrenamentele şi lucrez fiecare parte a corpului: fese, abdomen, picioare, braţe. Am antrenor la distanţă, ca să zic aşa. Antrenoarea mea din Braşov, Carmen Fit, îmi trimite filmuleţe cu antrenamentele, iar eu execut mişcările respective în sală. Lucrez cu greutatea corpului, fac exerciţii cu banda elastică. Am aceeaşi greutate, 52 kg, însă am transformat grăsimea în masă musculară”, ne-a spus Gina Pistol.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net