Vedetele se distreaz─â ├«n timp ce fac bani frumo┼či la malul m─ârii

image
Ionuţ Dolănescu are cântări seara, pe litoral. Ziua, se relaxează cu familia la plajă

Vara este destinat─â relax─ârii, ├«ns─â vedetele noastre reu┼česc s─â ├«┼či fac─â ┼či concediul, dar ┼či meseria deopotriv─â. Ionu┼ú Dol─ânescu, Dani O┼úil, Daniela Gyorfi, Anca ┼óurca┼čiu ┼či Axinte ├«┼či rotunjesc veniturile muncind pe litoral. Celebrul fiu al Mariei Ciobanu ┼či al regretatului Ion Dol─ânescu a fost surprins de fotoreporterii Click! la o plimbare cu so┼úia ┼či fiica pe malul m─ârii. F─âr─â ie, cu burtica dezgolit─â!

Soare, plaj─â, mare. Cam de aceste ÔÇŁtratamenteÔÇŁ au parte vedetele noastre pe litoral ┼či, unde mai pui c─â reu┼česc s─â c├ó┼čtige ┼či bani relax├óndu-se. Ionu┼ú Dol─ânescu (47 de ani) locuie┼čte ├«n America, ├«ns─â face naveta ├«n Rom├ónia pentru a onora numeroasele concerte, al─âturi de so┼úia sa Doini┼úa, care ├«l acompaniaz─â la vioar─â. Vara aceasta, agenda lui este plin─â de spectacole, iar c├óteva dintre ele se desf─â┼čoar─â ┼či pe litoralul rom├ónesc.

image
Ionu┼ú ┼či Doini┼úa Dol─ânescu, cu doi dintre cei trei copii ai lor

Spre exemplu, ieri, 27 iulie, fiul Mariei Ciobanu ┼či al regretatului Ion Dol─ânescu a c├óntat la N─âvodari. Cu o s─âpt─âm├ón─â ├«nainte de c├óntare, el ┼či-a luat so┼úia ┼či cei trei copii (pe Iancu, Ioana ┼či Vlad) ┼či au sosit pe mare, la relaxare. Fotoreporterii Click! l-au surprins al─âturi de so┼úie ┼či de fiica lor, Ioana, la o plimb─âric─â pe malul m─ârii. To┼úi bronza┼úi, z├ómbitori ┼či foarte lini┼čti┼úi. Artistul ┼či-a l─âsat ia acas─â ┼či ┼či-a scos burtica la soare. Dup─â cum se ┼čtie, onorariul pentru un concert de-al s─âu este de la 2.500 de euro ├«n sus, a┼ča c─â Ionu┼ú a c├ó┼čtigat ┼či bani frumo┼či pe l├óng─â relaxare ┼či distrac┼úie.┬á

image
Pentru Anca ┼óurca┼čiu, locuin┼úa de var─â e la mare. Are contracte an de an

Anca ┼óurca┼čiu (49 de ani) a stat cam toat─â vara la mare ┼či probabil ├«┼či va ├«ncheia activitatea ├«n septembrie, la finalul sezonului. Dup─â cum se ┼čtie, de ani buni re┼čedin┼úa sa de var─â se mut─â la mare, ├«ntruc├ót a fost cooptat─â de anumite hoteluri s─â se ocupe de buna dispozi┼úie a turi┼čtilor. Vedeta c├ónt─â ┼či ini┼úiaz─â seri distractive pentru turi┼čtii caza┼úi la hotelurile respective, ┼či nu numai. A┼čadar, c├ónd nu se afl─â pe scen─â ├«n calitate de actor, ea poate fi ├«nt├ólnit─â la mare pe post de prezentatoare a unor seri speciale. ┬á

image
Daniela Gyorfi c├ónt─â ├«n Mangalia. ┼×i-a adus la mare toat─â familia

Daniela Gyorfi (50 de sani) ┼či Florin Petrescu, alias Axinte (46 de ani), au avut vacan┼ú─â ┼či c├ónt─âri la comun. Cei doi arti┼čti au c├óntat ├«n Mangalia, la o teras─â cunoscut─â turi┼čtilor. Blondina ┼či-a adus ┼či familia cu ea, pe so┼úul manager George Tal ┼či pe fiica lor Maria. ├Änainte de programul artistic, Daniela a stat la plaj─â, s-a relaxat la cump─âr─âturi sau a avut diverse activit─â┼úi distractive al─âturi de so┼ú ┼či de micu┼úa lor. Tariful Danielei pentru un program artistic ├«ncepe de la 1.500 de euro ┼či cre┼čte ├«n func┼úie de eveniment ┼či de minutele petrecute pe scen─â. ┼×i Daniela a avut o vacan┼ú─â profitabil─â din acest punct de vedere.

image
Dani O┼úil prezint─â ÔÇťNeatzaÔÇŁ ├«n sta┼úiuni turistice. ├Än timpul liber, practic─â sporturi nautice

Dani O┼úil (38 de ani) are ┼či el jobul ideal. Al─âturi de echipa sa de la ÔÇŁNeatzaÔÇŁ (Antena 1), s-au aflat ba ├«n Delta Dun─ârii, ba ├«n Mangalia, de unde s-a transmis timp de o lun─â matinalul. Simpaticul prezentator are o pasiune pentru motociclism, ├«ns─â de data aceasta s-a mul┼úumit doar cu sporturile nautice. La finalul emisiilor, el s-a dat cu placa, ori s-a bronzat al─âturi de iubita lui, Miss Fundule┼ú, Gabriela Pris─âcariu.

image
R─âzvan ┼či Dani nu s-ar putea pl├ónge de meseria lor

Citește și:

Dani O╚Ťil ├«╚Öi p─âze╚Öte viitoarea so╚Ťie ca un bodyguard. A luat-o pe ┬źMiss Fundule╚Ť┬╗ la serviciu

Pe plaj─â e p─âpu┼č─â, pe scen─â e m─âtu┼č─â! Iat-o pe Anca ╚Üurca╚Öiu ├«n dou─â ipostaze diferite

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
FotoJet (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg