Vedetele se fălesc cu bunicu’, străbunicu’ şi-ăla micu’

Ultima actualizare:

    Micuţul Tedi (4 ani)  a fost la munte  cu tăticul Şerban  Copoţ (34 de ani),  bunicul Adrian  (57 de ani) şi  străbunicul Micu  (80 de ani)
Micuţul Tedi (4 ani) a fost la munte cu tăticul Şerban Copoţ (34 de ani), bunicul Adrian (57 de ani) şi străbunicul Micu (80 de ani)

Ce bucurie când se strâng laolaltă străbunici, bunici, părinţi şi copii, depănând amintiri în jurul mesei festive! De astfel de momente au avut parte şi câteva vedete de la noi, vacanţa de iarnă fiind prilejul perfect pentru întregirea familiei.

La început de an, solistul Şerban Copoţ (34 de ani), alias Hienă de la Animal-X, a strigat adunarea şi a plecat la munte alături de fiul său, Tedi (4 ani), de bunicul şi de străbunicul micuţului, Adrian (57 de ani) şi Micu (80 de ani). Cele patru generaţii de bărbaţi s-au reunit pentru o săptămână de drumeţii şi relaxare în mijlocul naturii, la poalele masivului Hăşmaşul Mare, din judeţul Harghita. Este zona în care locuiesc socrii artistului, părinţii soţiei sale, Roxana.

“Fiul meu are norocul de a avea doi străbunici în viaţă, iar unul este încă destul de activ, având o gospodărie cu animale. Este absolut delicioasă interacţiunea dintre el şi străbunicul Micu. Am vizitat muntele Hăşmaşul Mare, izvorul râului Olt, am fost pe vârful Tarniţa”, povesteşte Şerban.

Şi solista Elena Gheorghe (30 de ani) şi-a strâns cele mai dragi fiinţe la un loc, ba chiar le-a băgat şi în videoclipul piesei “Mama”. Bunica Dada (80 de ani), mama Marioara Man Gheorghe, sora Ana, fiul Nicholas şi nepoţelul Lucas au dat un plus de emoţie filmărilor. “Mă gândeam dacă bunica mea de 80 de ani o să reziste, dar ea a fost foarte şocată că am filmat atât de puţin, pentru că ea îşi adusese, de fapt, patru rânduri de costumaţii. A zis: «Doar pentru atât m-ai chemat?»”, a mărturisit solista pentru Click!

Inna este nedespărţită de mama Maria Apostoleanu şi  de bunica Stana Dumitru
Inna este nedespărţită de mama Maria Apostoleanu şi de bunica Stana Dumitru

Cu patru generaţii de bărbaţi se mândreşte şi familia Măruţă, iar Cătălin, vedeta PRO TV, s-a ales cu peste 50.000 de aprecieri pe Facebook după ce a pus această fotografie emoţionantă. În poză apar Cătălin şi fiul lui, David (4 ani şi 10 luni), bunicul Constantin Măruţă, fost judecător, şi străbunicul Constantin (88 de ani).

Inna a moştenit vocea de la mamaie Stana

Sunt 4 “Ioni” în familia Iftimoaie:  tatăl Ionuţ, bunicul  Ion, fiul Nicholas  Ionuţ şi fiica Ioana
Sunt 4 “Ioni” în familia Iftimoaie: tatăl Ionuţ, bunicul Ion, fiul Nicholas Ionuţ şi fiica Ioana

Solista Elena Apostoleanu sau Inna, cum o știe întreg mapamondul, are o legătură foarte strânsă atât cu mama ei, Maria Apostoleanu (53 de ani), cât și cu bunica Stana Dumitru (80 de ani). Născută în Mangalia, dar stabilită în București, cântăreața de top și-a reunit familia în Capitală: ”Inna ne-a cumpărat o căsuță cu grădină, în București, am luat-o și pe mamaie, care e cam bolnăvioară”, ne-a povestit mama cântăreței. Inna seamănă leit, din punct de vedere fizic, cu cea care i-a dat viață, însă vocea frumoasă, care a îmbogățit-o cu sute de mii de euro, a moștenit-o de la bunica Stana. Ultima fotografie a solistei cu mamaie, amândouă arătând semnul victoriei, a făcut ravagii pe internet, Inna strângând peste 100.000 de like-uri.

Iftimoaie, tatăl lui și copiii poartă numele de Ion


    Sunt 4 “Ioni” în familia Iftimoaie:  tatăl Ionuţ, bunicul  Ion, fiul Nicholas  Ionuţ şi fiica Ioana
Sunt 4 “Ioni” în familia Iftimoaie: tatăl Ionuţ, bunicul Ion, fiul Nicholas Ionuţ şi fiica Ioana

Celebrul luptător de K1, Ionuț Iftimoaie, s-a lăudat pe 7 ianuarie, de Sf. Ion, cu numeroasa lui familie, adunându-i în jurul mesei pe toți cei care au același prenume. “În poză sunt sărbătoriţii din familia Iftimoaie: tatăl meu, Ioan Iftimoaie, care pe 6 ianuarie a împlinit 72 de ani, Nicholas Ionuţ Iftimoaie, care pe 26 ianuarie face 8 ani, Ioana Iftimoaie, de 6 luni şi eu, Ionuţ Iftimoaie, fără număr (râde)”, ne-a mărturisit, cu umor, îndrăgitul sportiv. Deși, în ring, bate de stinge, Ionuț este, de fel, un soț romantic și un tată de nota zece. Are trei copii cu actuala nevastă și încă o fiică, Liza (15 ani) în Italia, dintr-o relație anterioară, pe care o vizitează de câteva ori pe an. Ionuț se simte atât de atașat de ai lui încât, anul trecut, după ce a filmat vreo două luni, departe de casă, pentru ”Ferma vedetelor” (PRO TV), el a promis că nu va mai accepta un contract atât de lung, căci s-a topit de dorul familiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net