Vedetele sparg puşculiţa de Moş Nicolae pentru darurile copiilor

Ultima actualizare:

    Paula Chirilă şi fiica ei Carla
Paula Chirilă şi fiica ei Carla

Copiii vedetelor sunt nerăbdători să vadă ce cadouri vor primi, marţi noapte, de la Moş Nicolae, care se va strecura în casă pentru a le umple ghetuţele, atunci când ei se vor afla în lumea viselor. Micuţii şi-au făcut liste interminabile, iar părinţii marca VIP ne-au spus că se străduiesc să le facă pe plac deşi, pe vremea lor, primeau doar dulciuri ori o nuia, în caz că au fost prea năzdrăvani.


    Raluca Moianu şi Mara, prinţesa ei
Raluca Moianu şi Mara, prinţesa ei

Raluca Moianu: “Mara îşi doreşte pantofi de balet”. Fosta vedetă tv, Raluca Moianu, se află în febra pregătirilor de Moş Nicolae: “Când eram copil, îmi doream de la Moş Nicolae păpuşi Barbie, însă erau foarte scumpe. La un moment dat, când am ajuns în Columbia, unde tata a fost ambasador, am primit ce mi-am dorit. Acum, Mara (12 ani), fiica mea, şi-a dorit să primească pantofi pentru balet. Iar anul trecut îşi dorea o minge de handbal. Ea ştie că, dacă cere foarte multe cadouri, un alt copil din cealaltă parte a globului va rămâne fără cadou. Aşa că nu face liste kilometrice”, ne-a zis Raluca Moianu (48 de ani).

Paula Chirilă: ”Carla visează la daruri de 2.000 de lei”. Paula Chirilă (42 de ani), fosta prezentatoare a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” (Antena 1), s-a pregătit pentru fiica ei, Carla (7 ani) :  “Când eram mică eu primeam dulciuri şi portocale şi uneori, când nu eram cuminte,  găseam şi câte o vărguţă. Acum eu o să îi iau fetiţei mele, -Carla, cam tot aşa, dulciuri şi jucării. Însă am auzit de la ea, acum câteva zile, că ar vrea un scooter electric care costă vreo 1.000 de lei şi un ceas performant, care este la fel de scump, nici nu ştiu de unde a auzit de ele. Probabil cu astea o să vină Moş Crăciun, că este mai bogat”.


    Ioana Ginghină şi micuţa ei Ruxandra
Ioana Ginghină şi micuţa ei Ruxandra

Ioana Ginghină: “Ruxandra vrea accesorii marca Harry Potter”. Actriţa de telenovele Ioana Ginghină a notat dorinţele micuţei ei: “În -copilărie, eu îmi doream de Moş -Nicolae o păpuşă, pentru că nu se prea găseau. Am ajuns, în timp, să am pe dulap o adevărată colecţie. Fiica mea, Ruxandra (9 ani), e fan Harry Potter, şi îşi doreşte diverse accesorii din film. În scrisoarea trimisă Moşului a scris aşa:  «Adu-mi ce vrei tu, Moşule, dar să fie ceva cu Harry Potter». Iar Moşul îi respectă mereu dorinţele. Noi vrem să mergem pe 2 ianuarie la Londra, la Castelul lui Harry Potter şi la magazinul de jucării din Londra”, ne-a spus Ioana Ginghină (40 de ani).


    Nicoleta Luciu alături de Kim, Karoly, Kevin şi Zsolt jr
Nicoleta Luciu alături de Kim, Karoly, Kevin şi Zsolt jr

Nicoleta Luciu : “Copiii mi-au făcut o listă lungă de daruri”. Nicoleta Luciu (37 de ani) pregăteşte daruri pentru cei patru copii ai săi. “Când  eram micuţă primeam  dulciuri şi haine. Erau două perioade în care primeam hăinuţe, de Crăciun şi de Paşte. Găseam în ghetuţe gumă de mestecat tip ţigară, ceva de îmbrăcat şi timbre pentru că eram colecţionară. Acum copiii mi-au făcut lista, însă le-am spus că Moşu’ vine în funcţie de rezultatele pe care le au la şcoală. Nu îmi cer telefoane sau tablete de ultimă generaţie pentru că atât eu cât şi soţul meu am încercat să le ocupăm timpul liber cu antrenamente sportive, plus că fac în fiecare zi meditaţii la engleză. Moşu’ nostru o să fie unul tradiţional cu hăinuţe şi dulciuri”, a declarat bruneta pentru Click!


    Mihai Albu şi fetiţa lui Mikaela
Mihai Albu şi fetiţa lui Mikaela

Mihai Albu: “Mikaela vrea farduri şi jocuri educaţionale”. Mihai Albu (53 de ani) e fericit că fiica lui, Mikaela (8 ani), nu este atât de pretenţioasă: “Fetiţa mea are 8 ani şi, ca în fiecare an, o să îi aducă Moşul dulciuri şi jucării, plus jocuri educaţionale, adică puzzle, creioane de colorat, plus un album care o învaţă să fie cochetă, adică are tot felul de farduri şi trebuie să coloreze figurinele alea corect. Aşa învaţă cum trebuie să se aranjeze. Eu când eram mic primeam dulciuri, hăinuţe şi uneori câte o nuia pentru că nu am fost tot timpul cuminte”, ne-a spus designerul de pantofi.


    Andreea Bănică alături de Sofia cea frumoasă şi de fiul ei Noah
Andreea Bănică alături de Sofia cea frumoasă şi de fiul ei Noah

Andreea Bănică: “Sofia vrea nişte ghetuţe pe care le-a văzut deja”. Şi solista Andreea Bănică (39 de ani) a fost atentă la dorinţele fiicei sale, aşa că Sofia va găsi în ghetuţe cadoul dorit: “Pe vremuri, eu voiam cel mai mult banane şi portocale, pentru că nu se găseau cu uşurinţă, erau cozi mari la magazine. Acum, Sofia, fiica mea, nu mi-a dat încă lista pentru Moş Nicolae, dar am auzit-o că zicea ceva despre o anume pereche de ghetuţe pe care şi le-ar dori de la Moşu’”. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net