Vedetele sunt disperate să-și vândă vilele blestemate

Ultima actualizare:

    650.000 de euro. Palatul Angelei Similea are 16 camere şi o suprafaţă utilă de 1.000 mp
650.000 de euro. Palatul Angelei Similea are 16 camere şi o suprafaţă utilă de 1.000 mp

Regina muzicii uşoare româneşti, Angela Similea (69 de ani), a refuzat să mai locuiască în conacul din satul Mataraua, comuna Belciugatele, după decesul soţului ei, Victor Surdu. Fiecare colţ din casă îi amintea de marea ei iubire, aşa că a decis să vândă tot. Ca un făcut, nimeni nu vrea se mute aici, în ciuda reducerilor substanţiale de preţ.

Victor Surdu, fostul Ministru al Agriculturii, s-a înglodat în datorii, la bancă, în jur de 700.000 de euro, pentru a înălţa aceasta casă care se învârte după Soare. O făcuse ca după revistele de lux, căci voia ca Angela Similea, pe care a iubit-o în tăcere, preţ de 30 de ani, înainte ca ea să-i accepte cererea în căsătorie, să trăiască aidoma unei regine. Din păcate, el a fost diagnosticat cu cancer la pancreas, şi, în 2011, s-a stins din viaţă, la vârsta de numai 63 de ani. Şi-a dorit ca soţia lui să nu fie scoasă în stradă, după moartea lui, astfel că şi-a vândut rapid mai multe bunuri (n.r.- un motel, un service auto şi un teren în Afumaţi), pentru a acoperi uriaşul împrumut. Angela s-a străduit să-şi continuie viaţa în acest mic colţ de Rai, cu grădină plină de pomi fructiferi şi flori, dar, în ciuda eforturilor, a clacat în faţa singurătăţii.

Cu inima sfâşiată de durere, în urmă cu doi ani, ea a scos-o la vânzare, la suma de 750.000 de euro. Apoi a tot scăzut din preţ, în două etape, cu câte 50.000 de euro. Palatul artistei are două etaje şi 16 camere, o suprafaţă utilă de 1.000 mp, un teren de 6.500 mp şi o deschidere la lac de 50 mp. Dar, ca şi cum ar fi blestemată, vila nu s-a vândut şi pace, mulţi invocând în primul rând drumul noroios până la intrarea în curte. Dar, nici după ce artista s-a zbătut şi a asfaltat poteca, tot nu s-a înghesuit nimeni să scoat bani din buzunar. Lumea vine, se uită curioasă, ca într-un muzeu al dragostei, după care toţi întorc spatele şi pleacă. Angela a povestit, la ”Doamne de Poveste” (Acasă TV), despre ultimele zile din viaţa lui Victor: ”Cu câteva zile înainte de a pleca s-a ridicat de pe pat, s-a aşezat la pian şi a început să cânte o piesă de a mea: «Ce-ar fi să fiu». Şi la câteva zile după aceea a pleca. El a plecat iubind”, a mărturit ea, cu lacrimi in ochi. Artista încă nu şi-a pierdut speranţa şi speră că va găsi un muşteriu pentru locuinţă.

Oana şi Viorel Lis nu scapă de casa-bordel


    250.000 de euro. Casa lui Viorel Lis are opt camere şi o suprafaţă de 250 mp
250.000 de euro. Casa lui Viorel Lis are opt camere şi o suprafaţă de 250 mp

Oana (36 ani) și Viorel Lis (71 de ani) se zbat și ei să vândă vila pe care foștii chiriași o transformaseră în bordel și din cauza căreia fostul primar al Capitalei a fost chemat să dea cu subsemnatul la Poliției, în 2014. Cei doi soți au scos atunci casa la vânzare, la prețul de 400.000 de euro, dar nimeni n-a fost interesat de ofertă. Strâmtorați financiar, ei au redus prețul la 250.000 de euro, dar tot în zadar. Vila din strada Tunari are 8 camere și o suprafață de 250 mp: „Încă nu am vândut-o. Am mai scăzut din preţ pentru că e criză, iar piaţa imobiliară nu merge. Clienții  nu par interesaţi, și nici noi nu putem să o dăm de pomană. Prețul ei este acum  de 250.000 de euro. Să sperăm că se va vinde într-o bună zi”, ne-a spus Oana, care susține că trăiește doar din pensia soțului ei. 

Cornel Ilie nu lasă nici un cent din preţul vilei cu opt camere

720.000 de euro. Casa solistului de la Vunk are opt camere, un living şi patru băi
720.000 de euro. Casa solistului de la Vunk are opt camere, un living şi patru băi

Au trecut trei săptămâni de când Cornel Ilie (39 de ani) și-a scos la vânzare, pe Internet, viloiul cu 8 camere, ridicat pe un teren de 2.000 mp. Anunțul a fost lansat fix în perioada în care solistul de la Vunk se pregătea să prezinte semifinala și finala națională Eurovision, din 4 și 6 martie. De atunci, nici o mișcare. Casa are aceiași proprietari, pentru că Ilie nu se îndură să scadă nici o lețcaie din prețul de 720.000 €, așa că nu prea se arată doritori. Vila se află în apropierea autostrăzii Bucureşti-Ploieşti, lângă Complexul Astoria. Are deschidere de 50 m la lacul Snagov, 8 camere, un living, 4 băi, iar suprafaţa imobilului e de 800 mp. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net