Vedetele te urează de Paşte. Ia exemplu de la ele şi transmite-le şi tu celor dragi Hristos a-nviat! FOTO/VIDEO

12 aprilie 2015
image
Loredana a fost la slujba de Înviere cu fiica ei

Paştele este una dintre cele mai importante sărbători religioase, după Crăciun. Vedetele nu au ratat ocazia de a transmite un gând bun admiratorilor şi prietenilor virtuali cu ocazia Învierii.

Celebrităţile din showbizul autohton se bucură de zilele de Paşte în familie şi cu cei dragi. Mai multe vedete au publicat pe paginile de Facebook mesaje pentru prieteni lor virtuali. 

Andra şi-a făcut poză cu ouă roşite de ea

Andra a publicat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare cu un vas mare cu ouă roşii. Cu un zâmbet larg pe buze, ea le-a urat prietenilor şi fanilor: "Hristos a înviat ! Să aveţi o zi minunată lângă persoanele dragi ... Va pup şi vă iubesc!".

Loredana a mers la înviere cu fata ei

image
Andreea Esca a mers la părinţii ei

Loredana Groza a mers la slujba de Înviere cu fiica ei, Elena. Artista a publicat o fotografie în care apare alături de adolescentă şi câteva prietene de-ale acesteia. Cele patru se întorc de la slujbă şi au în mână lumânări aprinse. "Hristos a înviat", a scris Loredana.

Smiley a fost şi el la Slujbă

image
Smiley a mers la Slujba de Înviere

Smiley este şi el un bun creştin şi a mers la Slujba de Înviere. Artistul a publicat pe o reţea de socializare o imagine cu o lumânare aprinsă, după ce a luat lumină şi le-a transmis prietenilor "Hristos a înviat". 

Andreea Esca a petrecut în familie

image
Andreea Esca a mers la părinţii eiFoto: Arhiva personală

Andreea Esca ţine enorm la părinţii ei şi petrece fiecare sărbătoarea cu ei. Nici Paştele acesta nu a făcut excepţie: vedeta a mers în noaptea de Înviere la părinţi cu soţul şi copii săi. Esca a publicat o fotografie în care bunicii şi nepoţii apar unii lângă alţii, iar Alexia îşî sărută cu mult drag bunica. Dumincă dimineaţa, Andreea a transmis şi un mesaj, clasicul "Hristos a înviat". 

Elena Gheorghe l-a dus pe băieţulul ei la Înviere

simeon stalpnicul png

Elena Gheorghe a mers la slujba de Înviere cu soţul şi băieţelul ei, Nicolas. Ea a publicat o fotografie făcută după slujbă, în care ţine o lumânare cu cel mic.

"Fiţi binecuvântaţi în cea mai frumoasă noapte din an, noaptea în care Iisus a Înviat! Paşte fericit!", a scris Elena pe pagina sa de Facebook.  

Andreea Bănică a început petrecerea de sâmbătă

Andreea Bănică a plecat în Gorj cu familia ei şi mai mulţi prieteni. Cu multă voie bună, cântăreaţa a început petrecerea de sâmbătă, dar nu a ratat Slujba de Înviere, unde a mers cu fiica ei şi soţul. 

"Să aveţi sărbători frumoase cu multă linişte şi iubire. Vă iubesc", a transmis Andreea prietenilor virtuali. 

Andreea Raicu a ales să petreacă Paştele în aer liber

Andreea Raicu a publicat un clip pe pagina ei de Facebook filmat într-un parc, în aer liber. Andreea le-a urat un prietenilor virtuali un Paşte fericit. Cu o zi înainte, ea a mai transmis un mesaj: "Vă doresc să simţiţi în aceste zile exact ce simt şi eu: linişte, încredere, iubire, bucurie, împărtăşire! Paşte fericit!". 

Cătălin Botezatu s-a înfruptat din bunătăţi tradiţionale

Cătălin Botezatu a plecat din Bucureşti pentru a petrece Paştele într-un mediu cât mai liniştit, la Poplaca, în Transilvania. El a publicat mai multe imagini pe contul său de Facebook în care apar toate bunătăţile care au fost aşezate pe masa de Paşte. 

"Hristos a înviat şi Paşte fericit vă doresc tuturor! Fie ca aceste zile să vă aducă linişte, pace în suflet şi dragostea de care avem atâta nevoie...", a scris el pe Facebook. 

fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea tonciu png
andreea banica
roxana nemes png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Irinel Columbeanu Monica Gabor si fiica lor Irina
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif