Velea şi Antonia şi-au pus preoţii-n cap! Şi alte vedete au „probleme”

Laurette
Laurette

Vedetele nu ţin cont de regulile sfinte şi amână, periculos de mult, creştinarea bebeluşilor. Dau vina pe programul încărcat al lor sau al naşilor, însă preoţii îi avertizează că micuţii sunt expuşi deochiului şi bolilor dacă nu primesc botezul până la 40 de zile de la naştere. Şi avem exemple cu duiumul în show-biz-ul dâmboviţean.

Antonia (26 ani) şi Alex Velea (31 ani) sunt topiţi după micuţul Dominic,  în vârstă de 10 luni, însă nu par deloc afectaţi că nu i-au organizat până acum botezul. Surse din preajma lor ne-au declarat că Antonia ar fi vrut să scape de divorţul de Vincenzo Castellano, soţul italian, până la botez şi să facă şi nunta cu noul iubit, în acelaşi timp. Cei doi solişti au anunţat, în treacă, că evenimentul va avea loc în această toamnă, fără însă a preciza ziua şi luna.

Preoţii trag un semnal de alarmă şi îi dojenesc pe inconştienţii părinţi: ”Un copil nebotezat este expus tuturor relelor şi se poate îmbolnăvi mult mai uşor. Pentru a fi ferit de spiritele rele e bine ca pruncul să fie creştinat, conform canoanelor bisericii, între 8 şi 40 zile. Unii părinţi îşi botează copiii şi mai târziu, pe la 6 luni, pentru că, de regulă, se tem că bebeluşul lor este prea mic pentru a fi băgat în cristelniţă. Însă ceea ce poate nu ştiu e că micuţii sunt expuşi bolilor şi deochiului. În plus, dacă un copil moare înainte să fie botezat, înmormântarea acestuia nu se poate face după rânduiala bisericească”, ne-a mărturisit un preot ortodox, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.Şi Ionuţ Dolănescu (43 ani) a încălcat rânduielile bisericii. El şi-a botezat cel de-al treilea copil, pe Iancu Marian Nicolae, acum două săptămâni, abia la un an de la naştere. Dar, nu şi-a făcut griji, susţinând că şi părinţii săi au procedat la fel cu el, şi că n-a păţit nimic rău în viaţă.

Kamara
Kamara


    Laurette
Laurette

Dominic, fiul Antoniei şi al lui Alex Velea, s-a făcut mărişor. Are 10 luni, dar este nebotezat
Dominic, fiul Antoniei şi al lui Alex Velea, s-a făcut mărişor. Are 10 luni, dar este nebotezat
326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
cub andi moisescu png
image
image
image
image
image
image
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png