«Veorica» a donat cei 20.000 € de la «iUmor»

Ultima actualizare:

    Vasi Borcan, aflat în scaunul cu rotile de la 12 ani, a primit banii pentru lecția de viață oferită tuturor
Vasi Borcan, aflat în scaunul cu rotile de la 12 ani, a primit banii pentru lecția de viață oferită tuturor

Cei 11 finalişti ai show-ului „iUmor” (Antena 1), şi-au disputat sâmbătă seară trofeul celui de-al şaselea sezon şi marele premiu de 20.000 de euro. Irena Boclincă, alias „Veorica”, a câştigat detaşat competiţia, însă a ales să doneze integral banii finalistului Vasi Borcan, imobilizat într-un scaun cu rotile.

Cu un moment în aceeaşi notă cu cel din audiţii, actriţa Irena Boclincă (38 de ani) a pus-o încă o dată în scenă, extraordinar, pe Viorica Dăncilă, premierul României. Cu un moment viral încă din audiţii, despre care s-a vorbit zile întregi în media, presiunea pusă în marea finală pe actriţa originară din Republica Moldova a fost una uriaşă. Ea a vorbit şi despre condamnarea fostului lider PSD Liviu Dragnea şi a ironizat acţiunea jandarmilor la protestele din 10 august 2018.

„Am pierdut mult la capitolul respect noi, ca popor. Ne batem joc! Aşa cum se întâmplă cu şeful meu. Se spun tot felul de lucruri, dar cum vă permiteţi? E totuşi deţinutul unei funcţii importante de stat, deţinătorul unei funcţii importante. (...) Am vorbit cu Regina, mie îmi place de ea pentru că are mereu o faţă zâmbitoare, senilă şi poartă haine colorate, ceea ce orice om îi place să arate bine. A întrebat de ce iese aşa multă lume în stradă în România. I-am spus: «Socializare, scumpă doamnă!». Că de ce au intervenit jandarmii? «Şi ei sunt tot români, de drag!». După ce au plecat jandarmii, la oamenii care demonstrau le-a părut rău. Aţi văzut ce mai plângeau?”, a spus Irena Boclincă, în rolul premierului Dăncilă.

Când prezentatorii i-au rostit numele, după încheierea votului, Irena a fost copleşită de emoţii: „Nu e uşor să vii într-un oraş şi să o iei de la zero, dar totuşi acest premiu va merge către cineva care poate nu că ar avea mai mult nevoie decât mine, dar cu siguranţă îi va folosi - Vasi Borcan!”. Vasi e concurentul din Iaşi care la vârsta de 12 ani a fost imobilizat în scaun cu rotile din cauza unei distrofii musculare, dar care a transmis tuturor o lecţie de viaţă. „Tot timpul am vrut să fac un act de caritate şi niciodată nu am avut bani să fac asta!”, a mai completat Irena.

„Nu-mi imaginam nici o clipă că se va întâmpla asta, e o sumă destul de importantă şi puţini oameni ar face gestul acesta. Mă onorează foarte mult şi mă face şi pe mine să simt că am făcut ceva frumos în viaţă!”, a mărturisit Vasi Borcan, care a plecat acasă cu cei 20.000 de euro puşi în joc la „iUmor”.

«Croitoreasa cea vitează» a petrecut la karaoke după «Românii au talent»

„Nu mi-am imaginat că voi ajunge aici şi că voi trăi aşa ceva!”, ne-a spus Ana Maria Pantaze (38 de ani), „croitoreasa cea vitează” care a câştigat premiul cel mare de 120.000 de euro de la „Românii au talent” (PRO TV). 

Toată noaptea a plâns şi a râs de fericire, după emisiune a fugit în clubul de karaoke unde şi-a început aventura muzicală şi a sărbătorit cu prietenii, iar a doua zi a început să se gândească la cum se va schimba viaţa ei. 

Ana Maria Pantaze își va cumpăra casă și va deschide un atelier
Ana Maria Pantaze își va cumpăra casă și va deschide un atelier

„Am ajuns la concurs împinsă de prieteni. Credeam că mă voi face de râs”, ne-a spus Ana Maria, care nu a făcut studii muzicale şi nici nu a cântat vreodată pe o scenă mare. Ea visează la o casă a ei pentru că locuieşte cu chirie împreună cu părinţii într-un imobil naţionalizat din Centrul Vechi al Capitalei. Nu e căsătorită, nu are copii, dar are un frate mai mare, o soră mai mică şi un nepoţel. Face croitorie de la 16 ani pentru a-şi ajuta financiar părinţii şi vrea acum propriul atelier. „Lucrez pe cont propriu de acasă. Am două maşini de cusut micuţe, una cu pedală şi una electrică. Meseria aceasta e rentabilă, dar e şi foarte greu să ai clienţi”, spune ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plase de umbrire solutia protejare   legume   foto alina mitran (3) jpeg
image
image
image
image
image
image
banner karmen minune png
cub randi animat gif
delia 2  crop 1665421206 jpg
Ce familie frumoasă are Damian Drăghici
Banner Rică Răducanu
Banner Emily Burghelea
Banner Iasmina Hill
Anamaria Ferentz v1 1200x931 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net