Versuri emoționante pe crucea lui Răzvan Ciobanu. Monumentul a fost ridicat la locul accidentului

Ultima actualizare:

    Răzvan Ciobanu (28 ianuarie 1976 - 28 aprilie 2019foto: Click!
Răzvan Ciobanu (28 ianuarie 1976 - 28 aprilie 2019foto: Click!

A trecut mai bine de un an de la moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu, iar prietenii, familia, dar și oamenii care nu l-au cunoscut niciodată sunt în continuare marcați. Designerul a pierit la doar 43 de ani, pe 29 aprilie 2019, într-un accident rutier, produs între Săcele și Năvodari. În locul acela a fost ridicat un monument funerar, pe care stau scrise câteva versuri emoționante.

Potrivit Wowbiz.ro, monumentul de marmură a fost ridicat la localnici, impresionați de destinul crunt al tânărului designer de modă. Oamenii au pus exact în locul în care a fost găsită mașina distrusă și trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu o placă de marmură pe care au scris niște versuri emoționante: „Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec”. Versurile sunt scrise de cantautorul Nicu Alifantis și fac parte din poezia intitulată "Gând", publicată în volumul „Scrisori nedesfăcute” (1997).

Piatra funerară a fost ridicată la locul accidentului
Piatra funerară a fost ridicată la locul accidentului

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște

Răzvan Ciobanu a murit luni, 29 aprilie 2019, în a doua zi de Paște, într-un teribil accident rutier produs în județul Constanța, între Săcele și Năvodari. Mașina pe care o conducea Răzvan a ieșit de pe carosabil și a lovit mai mult copaci. În decembrie 2019, după 7 luni de anchetă, s-a ajuns la concluzia că designerul a încetat din viaţă în urma hemoragiei provocate de multiplele fracturi şi leziuni suferie în urma impactului devastator, iar procurorii au clasat dosarul. Designerul a fost înmormântat în Cimitirul Progresul 1 din Capitală.

Citește și:

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net