Veste superbă pentru văduva lui Cornel Patrichi în prag de Crăciun

23 decembrie 2017
simeon stalpnicul png
Soţii Patrichi s-au iubit cu patimă timp de 41 de anifoto: Click!

Cornelia Patrichi zâmbește din nou din toată inima, la un an și jumătate de la moartea soțului ei. FIul ei și al lui Cornel Patrichi a făcut-o bunică pentru prima oară.

”Tea Matilda a venit pe lume ieri, la ora 1 și 32 de minute. Are 3,8 kg”, a anunțat văduva lui Cornel Patrichi pe pagina personală de Facebook. Este primul nepot al Corneliei Patrichi și singurul regret care umbrește această veste minunată este acela că soțul ei n-a apucat ca să strângă în brațe bebelușul.

Cornel Patrichi a murit în aprilie 2016, după mai mulți ani în care s-a luptat cu un cancer la plămâni. Apreciatul coregragraf a pierdut lupta cu boala la numai câteva zile după ce a împlinit 72 de ani, iar fiul său, Alexandru, a mai apucat să-l prindă în viață după ce și-a schimbat biletele de avion în ultimul moment.

simeon stalpnicul png
Cornelia Patrichi, alături de fiul și de nora eifoto: arhivă personală

Alexandru, s-a căsătorit la mijlocul lunii octombrie cu iubita lui din Italia. Evenimentul a avut loc în inima Toscanei, în comuna Colle di Val D’Elsa, în prezența primarului, dar și alături de rude și de prieteni apropiați. Ceremonia a fost una simplă, dar încărcată de emoții.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 doinita oancea poveste jpg jpeg
roxana nemes deschidere jpg
anne png
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg