Vești bune de la soția lui Mihai Constantinescu: ”Este stabilizat, dar trebuie să se refacă”

Ultima actualizare:

    Mihai Constantinescu și Simona SecrierFoto: Arhiva personală
Mihai Constantinescu și Simona SecrierFoto: Arhiva personală

Soţia interpretului de muzică uşoară Mihai Constantinescu, Simona Secrier, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că artistul este în continuare intubat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, dar este stabilizat.

„Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Simona Secrier, soţia acestuia.

Și fosta soție a artistului, Mihalela Constantinescu, i-a rugat pe fanii solistului să nu-i mai trimită mesaje de condoleanțe, pentru că acesta se simte mai bine. ”Mihai este mai bine, vă rog mult nu mai trimiteți mesaje de condoleanțe”, a scris Mihaela joi seară pe pagina personală de Facebook.

Mihai Constantinescu, internat luni după un stop cardio-respirator

Mihai Constantinescu se află internat, în stare foarte gravă, la Spitalul Floreasca din Bucureşti, după ce în dimineaţa de 13 mai, în jurul orei 5.00, a suferit un stop cardiac. În spital, a mai suferit încă un stop şi o hemoragie cerebrală. Până acum solistul are la activ două intervenţii chirurgicale complicate la inimă, cea mai recentă, în 2017. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Citește și:

Ce energic a fost Mihai Constantinescu la ultimul concert! A făcut show în Fratelli

image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png