Vești bune pentru fanii X Factor! Emisiunea rămâne la Antena 1

image
Bella Santiago este cea mai recentă câștigătoare a show-ului X FactorFoto: Facebook

X Factor rămâne la Antena 1! Fanii emisiunii au intrat în panică atunci când au aflat că emisiunea ar putea ieși de pe post, însă reprezentanții Antenei 1 au calmat spiritele. Show-ul de talente muzicale va fi produs în continuare.

"În urma informaţiilor apărute în data de 28.02.2019 pe site-ul paginademedia.ro cu privire la licenţa X Factor, precum si la difuzarea unui nou sezon al show-ului, informaţii preluate ulterior în spaţiul public, Antena Group doreste să facă următoarele precizări: Antena Group deţine în continuare licenţa pentru formatul X Factor si va continua producerea acestui show de divertisment", se arată în comunicatul oficial al Antenei 1.

Nu există și alte informații cu privire la momentul în care emisiunea va reveni pe post.

Emisiunea de la Antena 1 a debutat în toamna anului 2011, pe 17 septembrie. Juriul era format în primul an din Paula Seling, Adrian Sână și Mihai Morar. De-a lungul anilor, juriul s-a schimbat de patru, iar acum Delia, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și solistul de la Carla’s Dreams sunt cei care caută cele mai bune voci. Dintre câştigătorii titlului de X Factor şi premiul cel mare, Andrei Leonte, Tudor Turcu, Florin Răduţă, Florin Ristei sau Olga Verbinţchi sunt cei care au lansat câteva videoclipuri. 

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
7 front elvetianca pensiune jpg
horoscop ( FOTO pixabay )
Relaţia dintre Rusia şi Germania FOTO SHUTTERSTOCK
harry camilla charles afp jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png