Vești bune pentru violoncelistul care s-a aruncat pe geam, de teama mascaților

Ultima actualizare:

    Adrian Naidin a sărit pe geam după ce mascații i-au spart ușafoto: arhivă personală
Adrian Naidin a sărit pe geam după ce mascații i-au spart ușafoto: arhivă personală

Adrian Naidin (42 de ani), violoncelistul care pe 28 septembrie a sărit de la etajul 1, după ce mascaţii au năvălit peste el în casă, a suferit mai multe fracturi, inclusiv la mâna dreaptă. Marți, 11 octombrie, o echipă de medici, condusă de Zsolt Szabo, unul dintre cei mai buni specialiști din Europa, în traumatologia și chirurgia mâinii, l-a supus unei intervenții chirugicale.

“Adrian a intrat în operație la orele 13.00. Medicii i-au făcut mai multe radiografii și i-au sudat oasele de la încheietura mâinii drepte, totul s-a încheiat după două ore. Este bine acum, specialiștii sunt optimiști, speră ca el să poată mânui din nou arcușul”, ne-a spus imediat după operație Ionuț Pavel, impresarul lui Naidin.

Din cauza problemelor de sănătate, violoncelistul ghinionist a trebuit să-și amâne concertul din 10 octombrie, de la Teatrul Național, însă acesta va fi reprogramat în luna decembrie. ”În semn de solidaritate, fanii au păstrat biletele, nu și-au cerut banii înapoi”, ne-a mai declarat Ionuț Pavel.

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net