Viața bate filmul pentru o celebră prezentatoare. A divorțat discret, la fel s-a recăsătorit, a născut, iar acum e din nou gravidă

Este una dintre cele mai vechi și mai frumoase prezentatoare TV din România. Și este totodată și una dintre cele mai discrete în ce privește viața personală. Nimeni nu a știut când a pus capăt căsniciei de un deceniu și nici când s-a recăsătorit. Mai mult a adus pe lume primul copil la 44 de ani, iar acum, la 46 de ani este din nou însărcinată. Monica Dascălu, căci despre ea este vorba, își trăiește visul, acela al unei familii complete și fericite.

image

Povestea fericită după divorț

Monica Dascălu a fost căsătorită timp de 10 ani cu avocatul Mihai Băjenaru. Totul s-a petrecut într-o discreție totală. Din acest moment, viața știristei din Pache Protopopescu s-a schimbat radical. S-a îndrăgostit de un bărbat mai tânăr și la scurt timp cei doi s-au căsătorit. Povestea fericită continuă. Monica a rămas pentru prima oară gravidă, în mod natural și după 9 luni a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, potrivit Can Can.ro

Nu mai avea nicio speranță că marea ei dorință de a fi mamă se va împlini. Dar cum de multe ori, viața bate filmul, Monica a avut parte de o surpriză-miracol.

Foto: CanCan.ro
Foto: CanCan.ro

Gravidă pentru a doua oară la 46 de ani

Divorțul de primul soț ar fi avut ca principal motiv lipsa unui copil în familie pe care Monica Dascălu și-l dorea foarte mult. O dată cu hnoua ei iubirea, știrista de la ProTv trăiește miracol după miracol.

La aproape 46 de ani, Monica Dascălu este din nou gravidă. Peste trei luni va aduce pe lume o fetiță.

Acesta este și motivul pentru care Monica a dispărut de aproape două luni de la pupitrul știrilor de la ora 17.00. A intrat în concediu de maternitate și își petrece timpul în casă, odihnindu-se, din dorința de a proteja cât se poate de mult sarcina.

Monica Dascălu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de știri de la noi din țară cu o vechime de 27 de ani în ProTv. Vedeta este foarte discretă cu viața sa personală și preferă să o țină departe de lumina reflectoarelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net