Viața de familie a lui Dan Capatos: De ce afecțiune suferă fiul lui și cum s-a cunoscut cu soția. «Avea nunta programată»

23 februarie 2019
article img
Dan Capatos a vorbit despre viața de familie Foto: Arhivă personală

Destul de discret în privința vieții sale private, chiar dacă în cadrul emisiunii sale analizează din toate punctele de vedere „scandalurile” autohtone, Dan Capatos a devenit vorbăreț în timpul unui show tv și a decis să dea detalii despre cele mai importante persoane din viața lui: soția lui și băiețelul pe care îl au împreună.

Dan Capatos și soția lui, Monica, formează un cuplu de aproape 20 de ani, însă nu mulți sunt cei care știu detalii despre viața lor privată, cei doi fiind foarte discreți în acest sens. Totuși, prezentatorul de la Antena 1 a făcut recent dezvăluiri nemaiștiute despre femeia care i-a dăruit un băiețel, dar și despre fiul său, de care este extrem de mândru.

Dan Capatos și soția lui s-au cunoscut când erau în alte relații

Dan Capatos a povestit că el și Monica erau implicaţi în alte relaţii, aceasta pregătindu-se chiar de nuntă în momentul în care s-au cunoscut. „A avut şi ea parte de expunere destulă, fiind jurnalistă mulţi ani. Aşa ne-am şi cunoscut, în redacţie (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenităţi. Ne-am cunoscut în redacţia unui ziar care nu a mai apărut”, a povestit Dan Capatos, la „Răi Da Buni”.

article img
Dan Capatos este o persoană extrem de privată când vine vorba de familia lui Foto: Click!

„Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze. Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Oamenii aceia pe care i-a încurcat atunci. 20 de ani. Nu i-am promis niciodată măcar că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani”, a mai spus Dan Capatos.

De ce afecțiune suferă Andrei, băiețelul lui Dan Capatos

După ce l-a părăsit pe fostul ei partener de viață pentru actualul soț, Monica i-a dăruit lui Dan și cel mai de preț cadou pe care acesta l-a primit vreodată: băiețelul lor, Andrei. Cei doi au decis să își țină copilul departe de luminile reflectoarelor, încă din ziua în care l-au botezat. Andrei are în prezent opt ani, iar tatăl lui a vorbit pentru prima oară despre el și despre afecțiunea cu care se confruntă, pe care o moștenește chiar de la acesta.

„Andrei ştie ce face tati. Ştie şi prostiile pe care le-a făcut tati pe la TV. Generaţia aceasta este la curent cu tot ce se întâmplă acum sau ce s-a întâmplat. El doarme mare parte de timp când am eu emisiune (…) El este un băieţel normal pentru vârsta lui. Este cuminte, cu cele mai bune note posibile, face sport. Cât n-am făcut eu toată viaţă, el a făcut în primii opt ani.

article img
Numai paparazzi pot face rost de imagini cu băiețelul lui Dan Capatos Foto: Click!

L-am dat de la opt luni la înot şi până la şapte ani a învăţat toate stilurile şi s-a plictisit. L-am dat şi la un sport de echipă, la fotbal şi dintr-un alt motiv”, a dezvăluit Dan Capatos la Răi da’ buni! Andrei a moştenit de la Dan Capatos o problemă de sănătate, iar realizatorul tv a povestit despre ce e vorba. „A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire.

Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui. Antrenamentele sunt dure, ale luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică. E legitimat. Astăzi a făcut vizita medicală. Totul se face profesionist”, a mai spus Dan Capatos la Antena Stars.