Viața la un alt nivel …

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Provin dintr-o familie în sânul căreia nu am dus lipsă de nimic, însă întotdeauna am sperat la o viață și mai bună pe care să mi-o ofer de una singură.

Între timp, visurile mele s-au transformat în realitatea zilei de astăzi, dar niciodată n-am îndraznit să îmi imaginez cum ar fi să dețin o avere de 900 de milioane de dolari. Și asta la doar 20 de ani. Incredibil, nu? 

Ei bine, Kylie este cea mai bogată membră a clanului Kardashian, iar pe lângă asta, de curând a experimentat și maternitatea. Am putea s-o numim bogație la pătrat. Fară doar și poate este o femeie realizată pe toate planurile. Cum a reușit să devină atât de puternică pe toate planurile, vom descoperi în noul sezon din reality show-ul  “Keeping Up with the Kardashians”, difuzat doar pe postul tv E! Entertainment, duminica seara de la ora 22.00. Premiera e chiar duminica asta, așa că fiți pregătiți de primul episod. 

Puteți urmări E! Entertainment dacă sunteți abonați la unul dintre următorii furnizori de cablu: RCS-RDS (DIGI) Telekom România, UPC, NextGen, Orange și Ines.

Urmărește E! Entertainment pe Facebook și pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net