Viața Loredanei Groza: închisoare, senzualitate și faimă


    Viața Loredanei Groza (45 de ani) nu a fost deloc una liniștităfoto: Arhiva Personală
Viața Loredanei Groza (45 de ani) nu a fost deloc una liniștităfoto: Arhiva Personală

Viața Loredanei Groza (45 de ani) a fost una tumultuoasă, pentru că vedeta a făcut tot ce i-a sta în putință să devină cunoscută. Plină de ambiție și talent, artista chiar şi-a urmat scopurile cu tenacitate pentru a a ajunge ceea ce este astăzi, o cântăreață renumită de muzică ușoară, dar și o actriță și dansatoare desăvârșită.

Din viața Loredanei Groza nu au lipsit intrigile și picanteriile, iar pentru generația din care face parte, artista a reprezentat un adevărat simbol al rebeliunii. Cu toate acestea, totul a pornit de eleva cuminte și silitoare care îi uimea pe profesori și care îi făcea să îi ierte absențele, motivate pe baza încercărilor de a-și îndeplini visul muzical.

Viața Loredanei Groza: A fost olimpică la limba română

Școala era un element foarte important în viața Loredanei Groza. Nu numai că învăța foarte bine, dar era și comandantă de unitate acolo unde învăța (un fel de șefă a elevilor, n.r.). Iar atunci când nu se ocupa cu muzica și ordinea elevilor din școala ei, Loredana învăța din greu la limba română, materie la care era olimpică, potrivit protv.ro.

Iar pentru că reușea să le intre pe sub piele, artista reușea să le smulgă îndurarea profesorilor atunci când absenta de la ore. Până la urmă, totul avea un scop: îndeplinirea visului de a avea o carieră în muzică.

Viața Loredanei Groza: A înșelat juriul unui concurs

În viața Loredanei Groza, ceea ce conta cel mai mult era muzica. Iar pentru că era hotârătâ, nimic nu-i putea sta în cale atunci când încerca să își urmeze visul, nici măcar limita de vârstă de la un concurs. Așa se face că vedeta avea numai 14 ani atunci când a participat la concursul de muzică „Steaua fără nume”, care a avea o limită minimă de vârstă de 17 ani.

„M-am enervat foarte tare când m-am lansat în ’84 la concursul «Steaua fără nume». Trebuia să arăt mai mare decât vârsta mea de 14 ani și Dumitru Moroșanu mi-a zis: «trebuie să te îmbraci să arăți ca o babă». Am zis: «Da, fac orice, mă îmbrac și în vrăjitoare»”, a povestit Loredana, citată de protv.ro. Iar concursul a fost ca și câștigat de când a urcat pe scenă, devenind cea mai tânără câștigătoare a festivalului.

Viața Loredanei Groza: A petrecut o noapte în arest

Iar pentru că viața Loredanei Groza a fost una destul de zbuciumată, artista a făcut ce a făcut și, în cele din urmă, a ajuns chiar și la închisoare. Cu toate acestea, se pare că pedeapsa a fost menită a fi o lecție de viață și nu o pedeapsă corectă. Vedeta nu avea buletinul la ea, iar polițistul, care a recunoscut-o, a făcut-o să doarmă o noapte la închisoare.

„Mi-a spus că degeaba sunt eu steluță, dacă nu o am pusă în frunte. Asta e, am dormit acolo”, a povestit Loredana, citată de ziarulring.ro.

Viața Loredanei Groza: A pozat pentru revista Playboy

Odată cu căderea comunismului au căzut și inhibițiile din viața Loredanei Groza. Vedeta nu a așteptat prea mult și a și început să își expună nurii în reviste și filme. Filmul „Căderea Constantinopolului” dar și coperta revistei Playboy din anul 1999 au arătat-o pe vedetă așa cum nimeni nu o mai văzuse până atunci.

În scurt timp, coperta pe care apărea Loredana a devenit cea mai vândută copertă din istoria revistei Playboy, scrie protv.ro.

Viața Loredanei Groza, în prezent

Totuși, cu timpul, viața Loredanei Groza a început să se mai „așeze”, iar vedeta a pus bazele unei familii cu adevărat unite. În prezent, vedeta este căsătorită cu Andrei Boncea, directorul MediaPro Pictures, cu care are o fetiță pe nume elena, în vârstă de 17 ani. Iar pentru că nu a putut să-și lase cariera deoparte, frumoasa vedetă este antrenoare la „Vocea României”, iar în timpul rămas, scoate melodii de top.

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png