Viața lui ‘Nea Mărin: Drumul spre celebritate

Ultima actualizare:
Viața lui ‘Nea Mărin: o imagine de colecție, din tinerețe
Viața lui ‘Nea Mărin: o imagine de colecție, din tinerețe

Viața lui ‘Nea Mărin este un adevărat mister pentru mulți dintre admiratorii lui, care l-au văzut doar în ipostaza de vedetă. Pe numele său real Marin Barbu (57 de ani), el este cunoscut drept „coșmarul vedetelor". S-a născut satul Conțești, în județul Teleorman și de mic a cochetat cu dansul. La doar 15 ani a devenit coregraf al Ansambului Faur din București. Apoi, a câștigat numeroase premii cu echipa de dans “Căluşarii din Conţeşti”.

Viața lui ‘Nea Mărin este la fel de interesantă precum personajul pe care și l-a creat la televizor. A absolvit Școala Populară de Artă, secția coregrafie. Cea mai grea perioadă prin care a trecut a fost cea de la începutul anilor 70, atunci când a venit la liceu în Capitală și a fost nevoit să muncească pentru a se putea întreține.

Viața lui ‘Nea Mărin: începuturi modeste


    Viața lui ‘Nea Mărin: o imagine de colecție, din tinerețeFoto: Arhiva personală
Viața lui ‘Nea Mărin: o imagine de colecție, din tinerețeFoto: Arhiva personală

Viața lui ‘Nea Mărin este o adevărată poveste de succes. A avut începuturi modeste, dar a reușit să devină un om de televiziune foarte respectat și să facă ceea ce l-a pasionat dintoteauna, dansul.

În viața lui ‘Nea Mărin există o femeie pe care o iubește de 35 de ani, soția lui, doamna Mărioara. A fost prieten cu ea cinci ani, până a convins-o să se mărite cu el. La cununia civilă au fost doar patru invitați. La nuntă însă au venit 400 de invitați. Despre acest eveniment, ‘Nea Mărin a povestit că: „ Am avut nuntă tradițională, cu voalul miresei, bărbieritul mirelui. Totul a fost tradițional, mai puțin costumul popular pentru că acum 35 de ani nu mai erau în sat”.

Viața lui ‘Nea Mărin este una completă datorită copiiilor săi. Are două fiice cu care se mândrește peste tot unde se duce: Dana (33 de ani) și Larisa (27 de ani). ‘Nea Mărin  este un bunic extrem de fericit. De la fiica cea mare are și doi nepoței: Ana Maria (6 ani) și Darius Andrei (7 ani).

Viața lui ‘Nea Mărin este un exemplu pentru copiii lui. Fiica lui cea mică, Larisa, îi calcă pe urme în arta dansului. A terminat Academia de Studii Economice și a făcut Master în Etnologie și Folcor. Pe lângă toate acestea, ea este și profesor de dans popular.

Viața lui ‘‘Nea Mărin: Cum a ajus vedetă

Viața lui ‘Nea Mărin a luat o întorsătură atunci când a devenit cunoscut drept unui dintre cei mai buni coregrafi de dansuri folcorice de la noi din țară. A făcut parte mulți ani din echipa “Căluşarii din Conţeşti”, alături de care a câștigat numeroase premii care i-au propulsat cariera. A lucrat cu multe vedete și s-a lansat în televiziune. Având o personalitate energică și mult umor, lui ‘Nea Mărin i-a fost ușor să se adapteze la statutul de vedetă. A plecat de la Pro Tv și a ajuns la Antena 1, iar acum prezintă show-ul “Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net