Viața nefardată a lui Benone Sinulescu. 5 "copii din flori" i-au bătut la ușă: «Fetele veneau şi mă cereau de bărbat»

image
Benone Sinulescu a fost un bărbat chipeș în tinerețefoto: arhivă personală

Benone Sinulescu a murit joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani, după complicații în urma unei pneumonii. A trăit intens, a avut mereu zâmbetul pe buze și poveștile la purtător. Captiva pe toată lumea cu umorul și cu harul de povestitor, iar întâlnirile cu el se transformau în șuete savuroase. Iată ce ne-a povestit regretatul solist despre tinerețea lui demnă de o telenovelă.

Nea Beni, așa cum îi spunea toată lumea odată ce a înaintat în vârstă, a fost o partidă bună în tinerețe pentru domnișoarele care pur și simplu îl adorau. El spune că era timid și că nu s-a considerat niciodată un mare cuceritor, dar recunoaște că femeile se strângeau ciorchine în jurul lui. De multe ori a fost pus în situații incredibile. "Am avut multe cereri în căsătorie, în tinereţe. Fetele veneau pur şi simplu la spectacole şi mă cereau de bărbat. Mai târziu, mă trezeam la concerte cu mulţi tineri. Venea câte unul şi spunea că e fiul meu. Odată, la Iaşi, a venit un băiat şi a spus: «Mi-a zis mama că sunteţi tatăl meu». Mă uitam la el, nu semănam. Altădată, la Timişoara, am păţit la fel. A venit altul şi mi-a spus, tot aşa, că sunt tatăl lui”, a povestit Benone Sinulescu, pentru Click!.

Benone Sinulescu: "Nu am fost mare fante de Obor"

Nea Beni ne-a făcut un calcul și a reieșit că vreo cinci „copii” i-au bătut artistului la uşă, în culisele spectacolelor prin ţară. „O fată mi-a spus că o cheamă Benonia şi că este rodul iubirii mele cu mama ei”. De fiecare dată s-a amuzat de aceste situații și a avut inima liniștită, căci ştia că n-a călcat strâmb și nici n-a cedat ispitelor: „Am fost un introvertit, nu îmi plăcea să îmi divulg sentimentele. Soţia mea a fost singura femeie căreia i-am spus primul «te iubesc»”, ne povestea îndrăgitul solist, care chiar cu o zi înainte să se stingă a sărbătorit 40 de ani de căsnicie cu Elena lui.

image
Așa arăta Benone Sinulescu în tinerețefoto: arhivă personală

De-a lungul timpului, artistul a fost pus şi în situaţii delicate: „Într-o dimineaţă, după un concert la Sighişoara, când să ies din cameră, am călcat pe cineva. Era fiica primarului, din câte am aflat ulterior, o elevă îndrăgostită de mine, care a dormit la uşa mea. Am fugit cât am putut, nu de alta, dar era periculos pe atunci să îmi iasă vorbe cu fata aia. Am trecut prin sită şi dârmol cu fetele, cum se spune. Dar, cu toate astea, nu am fost mare fante de Obor”, ne-a mai mărturisit el.

image
Benone și Elena Sinulescufoto: arhivă personală

Cum l-a cucerit Elena, soția lui

Benone Sinulescu a fost fermecat definitiv de femeia pe care a și luat-o de soție, Elena Sinulescu, absolventă de Chimie Alimentară: ”Leni mi s-a părut o ardeleancă mai... băţoasă, s-a ţinut tare. Un an de zile am încins telefoanele cu vorbuliţe multe şi de toate genurile, dar şi cu oprelişti”, îşi aminteşte rapsodul de începutul poveştii de iubire cu soţia sa. ”Pe Leni am cunoscut-o prin intermediul regretatei Ileana Sărăroiu, care a invitat-o la masă, după un spectacol. Ne-am înţeles bine, încă de la început. Ne iubim şi acum, după 38 de ani. Soţia este cel mai bun critic al meu. Câteodată ne mai şi contrazicem. Ea s-a ferit totdeauna să iasă în faţă, nu i-a plăcut să iasă în evidenţă. Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”, ne-a vorbit solistul despre soţia sa.

Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani

Benone Sinulescu s-a născut pe 24 mai 1937, în Siriu (judeţul Buzău). În adolescenţă a cântat în corul bisericii, la Denii şi la Prohod. La 12 ani ştia pe de rost piesele Mariei Lătăreţu şi ale Ioanei Radu. În 1956, a înregistrat prima piesă, ”La Lenuţa sub cerdac”. Se poate lăuda cu aproape 30 de albume şi turnee internaţionale. Interpretul de muzică populară Benone Sinulescu a murit joi, la vârsta de 84 de ani. S-a stins acasă, în urma unei pneumonii, după cum ne-a declarat îndurerata lui soție.

Citește și:

EXCLUSIV Benone Sinulescu a murit cu o mare dorință neîmplinită. Dezvăluirile impresarului Ionuț Pavel

EXCLUSIV Soția lui Benone Sinulescu, reacție sfâșietoare după moartea artistului. «Ieri am făcut 40 de ani de căsnicie. Nu mai sunt om»

Benone Sinulescu și misterul perucilor din tinerețe. De ce le-a dat foc

Irina Loghin, după moartea lui Benone Sinulescu: „Un simbol al românilor şi artistul pentru care şi veşnicia se înclină”

EXCLUSIV Când va fi înmormântat Benone Sinulescu. "Ne-am făcut cavou la Arad. Abia l-am convins"

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
1 Uttam Parmar jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg