Viața Simonei Florescu fără Ion Dichiseanu: "L-am visat, iubirea nu s-a terminat”. Cu ce se ocupă acum artista


    Ion Dichiseanu și Simona Florescufoto: captură PRO TV
Ion Dichiseanu și Simona Florescufoto: captură PRO TV

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, este devastată după moartea bărbatului cu care a fost căsătorită timp de 22 de ani și cu care are o fiică. La două luni de la decesul marelui actor, Simona Florescu spune că îl visează pe fostul soț, de care o leagă o iubire eternă. Simona i-a făcut și o melodie de suflet lui Dichi!

Moartea lui Ion Dichiseanu a lăsat un gol imens în viața Simonei Florescu (52 de ani). Chiar dacă cei doi erau divorțați când actorul s-a stins din viață, pe 20 mai, anul acesta, fosta soție nu-și poate alina dorul de cel care i-a fost partener de viață timp de 22 de ani. Marele actor îi apare frecvent în vise fostei soții. „Eu nu cred că iubirea se termină vreodată, ea se transformă. L-am visat, iubirea nu s-a terminat. Dacă aș începe să povestesc, ar zice lumea că sunt nebună. Comunicarea există și ea îmi dă certitudinea că există viață dincolo de moarte! Dacă mie îmi spunea anul trecut cineva că se va întâmpla ceva cu Dichi anul acesta, nu-l credeam. Era un om în putere, foarte bine”, a povestit acesta, cu lacrimi în ochi, la emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

Simona Florescu a compus versuri emoționante pentru Dichi

Actorul Ion Dichiseanu și Simona Florescu s-au cunoscut, în 1985, la Galați. Acolo, cântăreața participa la un concurs de interpretare. Era foarte tânără, avea 19 ani, iar el era un bărbat șarmant de 54 de ani. A fost dragoste la prima vedere. La scurt timp după ce s-au cunoscut, cei s-au cununat civil și doi ani mai târziu au făcut nunta. Mariajul dintre Ion Dichiseanu și Simona Florescu a durat 22 de ani. În 2009, cei doi artiști au semnat actele de divorț. „Nu am regrete! Chiar și faptul că m-am căsătorit cu Dichii și era o diferență de vârstă foarte mare între noi, nu am regrete. Am scris versurile unei melodii pentru Dichi. Am făcut acestă melodie de un an și tot încercam să-i fac versurile. Rămăsese așa, nu-mi ieșea ultima strofă. Am făcut-o abia după ce a murit el. Sună așa: <Te așteaptă marea cea albastră, te așteaptă luna la fereastră, de acum te aștept în visul meu și un dor nespus vei fi mereu>“.


    Simona Florescu, alături de fiica Ioana și de ginerele Adrianfoto: BLITZ / CLICK!
Simona Florescu, alături de fiica Ioana și de ginerele Adrianfoto: BLITZ / CLICK!

"În acest moment îmi câștig singură existența din cântat"

După decesul lui Ion Dichiseanu, Simona Florescu s-a retras la mare, unde speră să-și găsească liniștea. „Cânt la mare din 11 iunie, dar mie nu-mi place marea, de două ori am fost la plajă de când am venit aici. Lui Dichi îi plăcea foarte mult, era îndrăgostit de mare. Ani de zile veneam cu el în Mangalia, la tratament. Din 1990 până în 2006, veneam în fiecare an la mare. Stătea pe terasă și ore întregi vorbea cu marea. Acum nimic nu este ca înainte. În acest moment îmi câștig singură existența din cântat, asta mă ajută să merg mai departe. Viața trebuie să meargă mai departe”, a mai povestit Simona Florescu.

I-a murit și tatăl în luna noiembrie, anul trecut

Înainte de a-l pierde pe Ion Dichiseanu, Simona Florescu a mai trăit o dramă. Tatăl său s-a stins din viață în luna noiembrie, anul trecut. Simona Florescu a rămas acum doar cu mama ei și cu nepoțica Anastasia (5 ani) care-i alină suferința. „Nepoțica mea e singura care îmi bucură sufletul. Ea mă motivează foarte mult și pe toată familia. Anastasia Ioana e un copil minunat. Pe tata l-am pierdut anul trecut în noiembrie. Am rămas doar cu mama”, a mai spus solista.

Citește și:

Simona Florescu, scene sfâșietoare la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. A făcut un gest emoționant la marele "adio"

Ioana Dichiseanu, primul interviu după moartea tatălui: "Mi-a apărut în vis în fiecare noapte și mi-a spus niște lucruri"

FOTO Mesaj sublim pe coroana lui Ion Dichiseanu de la fiică, nepoțică și fosta soție. Ioana și Simona au ales flori speciale pentru Dichi

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
cub ioana nastase png
profimedia 0742415693 jpg
cub emma corrin png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg