Viaţă trasă la indigo! Majda şi Laurette, părăsite de taţi în copilărie

15 ianuarie 2020
article img
Majda şi mama ei, Diana

Majda Aboulumosha (32 de ani), asistenta lui Cristi Brancu la ”Agenţia VIP” (Antena Stars), are o poveste de viaţă impresionantă. Tatăl ei libanez a părăsit România pe când Majda era de-o şchioapă, lăsând-o în grija mamei. Şi-a căutat totuşi părintele, marea întâlnire având loc în urmă cu trei ani. Şi Laurette are un trecut la fel de trist, reîntâlnindu-şi tatăl african în 2010.

Are un chip de păpuşă şi un ten măsliniu, este actriţă şi te dă gata cu optimismul  molipsitor. Iată însă că, în spatele zâmbetului ştrengăresc, actriţa Majda Aboulumosha, pe care o ştiţi şi din telenovelele ”Inimă de ţigan”, ”Regina” şi ”Aniela”  (Acasă TV), ascunde un trecut dureros, fiind crescută doar de mamă.

Majda Sandra Aboulumosha s-a născut pe 14 octombrie 1987, în Ploieşti, judeţul Prahova. Tatăl ei, de origine libanez, s-a întors în ţara natală, unde şi-a întemeiat altă familie.

article img
Tatăl Majdei locuieşte în Liban

Majda a fost adoptată de actualul soţ al mamei sale, Ayhan, dar a făcut eforturi imense de a-şi cunoaşte şi părintele biologic, întâlnire care a avut loc în 2017: “L-am căutat peste tot, şi la Ambasadă. Am primit un mesaj şi m-au anunţat că l-au găsit. L-am sunat într-o zi şi mi-a vorbit în arabă. Nu am ştiut prima dată cum să fac. I-am zis să vorbească în engleză sau română. Mama nu mi-a vorbit rău despre el. Dacă îl tratez bine este datorită ei. Ea a rămas cu mine. El a părăsit-o şi a lăsat-o singură. Pe vremea aia să ai un copil cu arab nu era de bine” , a declarat Majda la Antena Stars. 

article img
Laurette şi mama ei, Cornelia

Despre cea care a adus-o pe lume, Majda are doar cuvinte de lăudă: “Noi semănăm, doar culoarea ne strică, atât. Noi avem o relaţie foarte specială, povestim orice”, a mai adăugat vedeta tv.

Dar şi  Laurette Atindehou (36 ani), fotomodel şi fostă asistentă tv, a fost părăsită de tată, pe când avea doar patru luni, reîntâlnindu-se de-abia în 2010, în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la PRO TV.

article img
Christian Atindehou locuieşte în statul african Benin

Tatăl ei, Christian Atindehou, locuieşte în statul african Benin şi a studiat la ASE, în anii tinereţii: „Uneori am simţit lipsa tatălui meu, dar mama mea, Cornelia, a avut grijă să-mi fie şi mamă, şi tată. Poate dacă era şi tata lângă noi i-ar fi fost mamei mai bine. Ea nu prea ne-a vorbit despre asta. Mi-a spus însă că semănăm foarte bine, că ei s-au iubit mult, că el era foarte deştept“.  

Cabral şi-a invitat tatăl congolez la botez

Cabral Ibaka (42 de ani), prezentatorul concursului ”Ce spun românii?” (PRO TV), nu a reuşit niciodată să se împace cu trecutul dureros: „Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc.

Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred! Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă“.

article img
Cabral şi mama lui, Argentina

A fost  abandonat de tatăl biologic, Alexandre Ibacka, la doar două săptămâni după ce s-a născut. „Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când împlineam 13 ani. A mai stat câteva zile şi a plecat iar“, a scris Cabral pe blogul său.

article img
Alexandre Ibacka-Dzabana este medic în Congo

El şi-a invitat tatăl la nunta din 2011 cu actriţa Andreea Pătraşcu. Alexandre Ibacka-Dzabana este un medic foarte cunoscut în Congo, ţara în care locuieşte, a fost ministrul Sănătăţii şi un  susţinător al Drepturilor Omului.