Vica Blochina, în pericol! Poate pierde apartamentul primit cadou de la Victor Pițurcă

Ultima actualizare:

    Vica Blochina a acumulat datorii istorice la întreținere pentru apartamentul în care locuieștefoto: arhiva personală
Vica Blochina a acumulat datorii istorice la întreținere pentru apartamentul în care locuieștefoto: arhiva personală

Vica Blochina se află pe punctul de a fi evacuată din apartamentul de jumătate de milion de euro pe care Victor Pițurcă i l-a făcut cadou în urmă cu 14 ani. Imobilul va fi scos la licitație luna viitoare, mai precis pe 14 septembrie.

Din doi în doi ani, Vica Blochina stă cu sabia deasupra capului. Blonda a adunat datorii imense la întreținere, pe care tot încearcă să le acopere lună de lună și nu reușește, suma fiind mult prea mare. Vica a acumulat la întreținere datorii în valoare de 13.409,35 lei (aproximativ 2.680 de euro). Vedeta a fost dată în judecată de asociația de proprietari din complexul imobiliar în care locuiește începând cu 2007, care a obținut deja 3 sentințe civile de executare silită. Un al patrulea proces de acest fel este în plină desfășurare în acest moment.

Vica spune însă că se află într-un război permanent cu asociația de proprietari, care nu a fost de acord ca ea să plătească datoria în tranșe. “E prima dată în viața mea când ripostez. Mie nu-mi place să mă cert. Nu mă interesează ce se scrie. Toată lumea m-a sunat disperată să mă întrebe dacă sunt dată în stradă? E imposibil să se întâmple așa ceva. Eu nu sunt dată afară din stradă, pentru ce datorie? 135 de milioane? Apartamentul meu costă jumătate de milion de euro. Atunci să-mi vândă apartamentul și să-mi dea jumătate din bani”, a declarat Vica, la Kanal D.

Vica Blochina: “E un sâmbure de adevăr!”

Vica Blochina nu este speriată că va fi aruncată în stradă pe 14 septembrie, pentru că va merge și va plăti datoria de aproape 3.000 de euro. “Acest apartament s-a cumpărat în 2007, cu o datorie de la firma care a construit blocul. La un moment dat a venit administrația să-mi spună că am penalități de dinainte de a cumpăra apartamentul în valoare de 10.000 de euro. Nu sunt singura în situația respectivă. Eu am încercat să discut cu ei. Am zis punem punct datoriei, dar să mă lăsați să vă plătesc în tranșe. Mi-au spus că nu se poate! Eu dacă plătesc lunar o sută de milioane, bat pasul pe loc pentru că penalitățile vin încontinuu, mai mari. Întreținerea e de 1.000 - 1.500 de euro lunar.

Firma care a fost înainte a furat tot bugetul blocului și a fugit cu banii. Eu m-am certat cu ei și le-am zis să mă dea în judecată! Eu mă cert cu ei din 2009! Dacă eu consider ca trebuie sa plătesc, plătesc. Poate vreau sa plătesc datoria pe 13. Am încercat să mă înțeleg cu ei și prin intermediul avocaților. Am o datorie, dar nu sunt aruncată în stradă!

Eu nu sunt îngrijorată! O dată la doi ani, ei țipă după bani. În momentul acesta datoria este de 3.000 de euro. Și anul trecut am mai dat 3.000 de euro și m-am trezit cu alt proces. Eu plătesc penalități peste penalități. Plătesc în gol practic! O să plătesc săptămâna asta și imediat o să primesc o altă citație pentru alți bani! Eu am bani. Mi-am făcut ziua de naștere. M-a costat niște mii de euro. Cum n-am bani?“, a declarat Vica, la “Teo Show”.

Apartamentul Vicăi are trei camere și două balcoane, suprafața utilă fiind de peste 125 mp.

Citește și:

Vica Blochina, dată în judecată pentru datoriile de la întreținere. Despre ce sumă e vorba

Vica Blochina, executată silit pentru neplata întreținerii! Are haine de mii de euro, dar uită să treacă pragul Administrației

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net