Vica Blochina şi Cristina Cioran, revedere cu surprize

Ultima actualizare:
Soții Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt mari amatori de evenimente mondene
Soții Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt mari amatori de evenimente mondene

Cele două foste concurente de la „Ferma Vedetelor” de anul trecut, de la PRO TV, Vica Blochina (40 de ani) şi Cristina Cioran (38 de ani) s-au reîntâlnit la cinema. Cele două au dat nas în nas la premiera filmului „Nuntă á la grec 2”.

Vica tocmai ce s-a întors din Turcia, mai bronzată ca niciodată, după câteva filmări pentru Kanal D, unde are parte de un minireality-show filmat alături de prietenii ei. La rândul ei, Cristina Cioran tocmai fusese, cu o seară înainte, la Premiile Gopo şi venise de la câteva filmări, aşa că cele două, deşi au pe cap multe proiecte, s-au bucurat de revedere şi chiar au imortalizat momentul la panoul special amenajat pentru fotografii.

Gabi Cristea și Tavi Clonda au văzut și ei același film


    Soții Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt mari amatori de evenimente mondenefoto: Click!
Soții Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt mari amatori de evenimente mondenefoto: Click!

Fetele și-au povestit ce au mai făcut, şi-au luat floricele şi apoi s-au distrat pe cinste la o comedie despre greci şi americani alături de celelalte vedete invitate la eveniment, printre care Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, Manuela Fedorca, Cristina Ciobănaşu, Dana Săvuică, Dya, Xonia, Denisa Trofim, Vladimir Drăghia și Pitt Leffer.

Filmul „Nuntă á la grec 2”, din 1 aprilie în cinematografe

Continuarea uneia dintre cele mai de succes comedii din ultimii ani, „Nuntă á la grec 2” va avea premiera în cinematografele din România la 1 aprilie, fiind distribuită de Freeman Entertainment. La 12 ani de la lansarea primului film, acum a fost lansat o continuare a acestuia. Nia Vardalos, actriţa nominalizată la Oscar, semnează scenariul şi revine în rolul principal alături de actorii preferaţi din prima parte. Odată descoperit, secretul familiei Portokalos va reuni întregul clan pentru o nouă nuntă, mult mai mare şi mai... grecească.

În scenariul scris de Vardalos, povestea sare peste zece ani de la ultimul moment în care am văzut familia Portokalos. Toula şi Ian sunt căsătoriţi de mult timp şi, aşa cum este normal, relaţia şi-a mai pierdut din scântei. La fel ca multe mame de adolescenţi, Toula este la cuţite cu fiica ei şi încearcă să găsească timp pentru ea şi relaţia cu soţul ei.

Kirk Jones („Nanny McPhee”) regizează cel de-al doilea capitol al comediei, produs tot de Rita Wilson, împreună cu partenerii Playtone – Tom Hanks şi Gary Goetzman. Din 1 aprilie, îndrăzneaţa şi indrăgita familie Portokalos promite hohote de râs la cinema în „Nuntă á la grec 2”.

image
image
image
image
image
image
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani
Cub Bianca dragusanu Gabi Bădălau jpeg
banner maria constantin png